Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenabakusz
üzenetére
Nem tudok róla, hogy le lehetne tölteni FLAC-ben bármit Spotiról natívan, mivel a saját titkosított adatformátumába menti le, azért, hogy offline is tudd hallgatni. Külső szoftverrel elvileg persze megoldható.
Így néz ki letöltve:

-
Azt mi okozza, hogy browserben több track van ugyanazon albumnál, mint Spoti appban?
-
Azt írta, hogy hálózati lejátszót szeretne, amit rá tud kötni a meglevő hangrendszerre optikai vagy RCA csatival és nem szükséges hozzá PC, TV, telefon. Szerintem is egyszerűbb telefonnal vagy bármivel BT-n csatlakozni a lejátszóhoz, de itt az volt az igény, hogy ne legyen ezekre szükség.
-
Mondjuk az ajánlón (E Heti Kaland) valamit igazán faraghatnának, mert nekem ott még értelmes zenét nem tudott ajánlani.
Nem igazán értem, hogy miért nem, mert van sok Követett előadóm, vannak lejátszási listáim, van 1000+ kedvencem különböző stílusokból, de az ajánlóban szinte mindig vagy mulatós vagy régi magyar zenéket ajánl, amiket egyáltalán nem hallgatok, nincsenek a listáimon, követéseimben, sehol. Tidal - nálam - sokkal jobban működik ilyen szempontból. -
Spoti fórumon írták, hogy folyamatos a frissítés, október során mindenkinél aktiválódik.
-
válasz
tarbela777
üzenetére
Nekem tegnap este jött az email, hogy szeptembertől 1.090 helyett 1.190 HUF lesz a havidíj.
-
Jamm, én is mostanában kezdtem el átnézni a streaming szolgáltatásokat, amiket fizetek, valamit racionalizálni kellene nekem is. Netflix plusz családi fiókokkal, LastPass, Google tárhely, MS365 licensz, iCloud tárhely, Apple TV+, Apple Music, Audirvana, Spotify Premium, Tidal, Youtube Premium, stb. Igaz, az összes zenei streaminget diákkedvezménnyel veszem igénybe, de együtt, havi szinten azért már látható az összeg, de sajnos mindegyik másért-másért kedvelem, használom.
-
Arra van lehetőség, hogy ne kizárólag a System Default kimeneten tudjon lejátszani?
-
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Én mindkettőt használom - plusz Youtube Music, Apple Music, stb. - ami nekem nagyon hiányzik a Spotiból, az a napi ajánló, amit nagyon szeretek a Tidalban. Spoti Zeneradar hajmeresztően nem velem kompatibilis zenéket ajánl, számomra teljesen használhatatlan.
-
Van arra lehetőség a gyári Windows alkalmazásban, hogy system defaulttól eltérő kimenetre tegyem ki a Spotit?
Tidalban ugye bármelyik aktív kimenetre ki lehet tenni.
-
Ezt mi okozhatja?
-
A napokban megjelent az 'Epizódok neked' nevű parcella a főképernyőn, ezt hogy lehet eltüntetni onnan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest