Hirdetés
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Azért írtam, hogy Androidos telefonon nincs különbség! Ott a valós különbség nem tud kijönni a korlátozott minőség miatt. Itt a kolléga pont azt fejtegette, hogy nála Androidon kijön, meg így sistereg, úgy tompa. Sőt, tovább megyek, átlag, alaplapi hangkártyán sem jön ki, ha nem olyan cucc van rákötve, és normális a lejátszószoftver, még akkor sem, ha hangfalakon vagy 30 ezer forintos fejessel hallgatod.
Vagy nagyon minőségi hangkártya, vagy optikai kimenet kell ahhoz, hogy a minőségkülönbséget észre lehessen venni.
AAC+-ot nem próbáltam még, nem szeretem, mivel sok lejátszó nem tud beletekerni az AAC-s fájlokba sajnos. Az AAC-t csak a példa kedvéért írtam, hogy legyen egy plusz audioformátum, meg arról sok fanatikus azt állítja, hogy jobb a dinamikája, mikor ez szerintem nem igaz, de eggyel akkor is jobb összehasonlítási alap.
Viszont jó lenne, ha az általam írt bugra tudna valaki valamit tanácsolni. A linuxos topikokban azt írták, hogy tegyek fel béta vagy régebbi klienst, azzal jó, de előbb esélyt szeretnék adni a legújabb kliensnek, mert azért csak jobb mindig frisset használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- Alkoholista nevelde
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső támadás érte a Rainbow Six: Siege szervereit
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest