- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Azért írtam, hogy Androidos telefonon nincs különbség! Ott a valós különbség nem tud kijönni a korlátozott minőség miatt. Itt a kolléga pont azt fejtegette, hogy nála Androidon kijön, meg így sistereg, úgy tompa. Sőt, tovább megyek, átlag, alaplapi hangkártyán sem jön ki, ha nem olyan cucc van rákötve, és normális a lejátszószoftver, még akkor sem, ha hangfalakon vagy 30 ezer forintos fejessel hallgatod.
Vagy nagyon minőségi hangkártya, vagy optikai kimenet kell ahhoz, hogy a minőségkülönbséget észre lehessen venni.
AAC+-ot nem próbáltam még, nem szeretem, mivel sok lejátszó nem tud beletekerni az AAC-s fájlokba sajnos. Az AAC-t csak a példa kedvéért írtam, hogy legyen egy plusz audioformátum, meg arról sok fanatikus azt állítja, hogy jobb a dinamikája, mikor ez szerintem nem igaz, de eggyel akkor is jobb összehasonlítási alap.
Viszont jó lenne, ha az általam írt bugra tudna valaki valamit tanácsolni. A linuxos topikokban azt írták, hogy tegyek fel béta vagy régebbi klienst, azzal jó, de előbb esélyt szeretnék adni a legújabb kliensnek, mert azért csak jobb mindig frisset használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Wuthering Waves
- Arc Raiders
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest