Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A hangminőséghez: nekem a Spotify hangminősége prémiummal sem jön be. Hiába a 320 kbps-os .ogg, tompának, halknak hallom a számokat. És ez nem az .ogg hibája, mert ilyen bitrátára encode-olnám CD-ről ugyanazt a zenét hivatalos oggenc-kel és -q8-as beállítással, sokkal jobban szólna. Valahogy a Spotify rendszere vagy valami gányolt, házi, „optimalizált” encodert használ valami quick presettel, hogy kisebb erőforráslekötéssel tömörítse a hatalmas zenetömeget, vagy ráeresztenek valami ócska normalizációt, és azért nem szól jól. Tehát nem a bitrátától meg a formátumtól függ, mert azok tudnának ettől lényegesen jobb minőséget is.
Én egyébként digitális és netes rádióknál nem értem, hogy mi a rákot akarnak 2019-ben, meg most már majdnem 2020-ban ilyen 64-128 kbps-os tömörítéssel, az már mobil eszközön sem szól jól, nem hogy komolyabb hangrendszeren. Szerintem minimumnak kéne lennie a 192 kbps aac, és már a 320 kbps sem lenne luxus. Videóknál, filmeknél már mindenki FullHD-t tol minimum, néhányan 4K-t is, erre zenénél megrekedtek sokan az igénytelenség szintjén. És ne jöjjön senki nekem a mobilnet alacsony sávszélességével, mert ha mindenki tud a YouTube-on, meg a Facebookon letötltve sokezer tartalmat lógni vele egész nap, akkor egy 64 vs. 320 kbps diffi sem okozna gondot, kicsit többet bufferelne itt-ott, de még nem akadozna rendszeresen a stream.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest