Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, most ha gépen játszom le, és optikán megy az erősítőbe vagy az erősítő maga játssza le, nem hallok különbséget. (lehet, hogy most is van, de ahhoz az eltéréshez az én fülem már kevés
)
Lehet, hogy igen... az alapbeállítás szerinti hangminőség és a rendkívüli között mondhatni vakteszttel jött ki nekem, mert nem is tudtam róla, hogy van állítási lehetőség, csak morogtam, hogy a korábbról meglévő számok valahogy nem úgy szólnak, ahogy kéne... akinek morogtam, az meg állította, hogy 320-as MP3 minőség... dehát amivel hasonlítom régit, az is az... itt valami nem stimmel, már WASAPI-t nyomoztam (Foobarban azon van), aztán ment a fej falba verés, hogy ott a hangminőség beállítás a menüben
, és átrakva rendkívülire a gépen játszva már rendben volt minden 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
, és átrakva rendkívülire a gépen játszva már rendben volt minden