- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz
borges7
üzenetére
Én a smarterplaylist weboldal segítségével minden héten hétfőn automatikusan elmentetem az aktuális hetet dátummal. "Discover Weekly - 10/23/17"

Ezt az adott héten átbongészem...ami nagyon szar azt kitörlöm belőle. De az tetszik, hogy 2016 júniustól megvannak az eheti kalandjaim.
Továbbá azt a számot amit bepluszozok azt átrakja nekem egy másik playlistbe. Szóval van egy listám azokból a jó számokból amit a Discover Weeklyben találtam.
...
Más:
A smarterplaylist weboldal segítségével lehet készíteni egy Top tracks nevű listát ami egybegyűjti az 1000(!) leghallgatottabb zeneszámod és tud automatikusan frissülni....az is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- 4TB Gen4x4 SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest