- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Playstation-ön hallgatnám a zenéimet spotify-ról, játék közben, de amikor elindítom a playstation-ös appot ezt írja ki: Error connecting to PlayStation Network. Please try again later.
Próbáltam, hogy spotify-on kijelentkeztem mindenhonnan, úgy sem lett jó. Töröltem az appot, majd vissza, úgysem lett jó. Nem értem, egy ideig használtam, akkor működött, aztán utána töröltem az appot. most meg nem jó. Telefonon látszódik az eszköz (mármint a ps) és átirányított lejátszással (vagy minek nevezzük) le tudom játszani a zenéket, de az app maga nem indul el, megáll még a bejelentkezés előtt az említett hibaüzenetet írva.
Ha valaki tudna segíteni, vagy lenne infója megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest