Hirdetés
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Érdekes dologra lettem figyelmes.
Ha rakeresek egy előadóra , majd elindítók egy zeneszámot tőle az egyik albumbol , ha vége a számnak akkor nem ebből az albumbol folytatja , hanem egy tök idegen másból.Konkrétan rakerestem a Gears of War ( ez volt amit a keresőbe is írtam) játék zenéjére , meg is találta a játék első részének zenéjét , elinditottam , majd az első számnak vége volt ( Gears of War volt a címe spotifyon) utána nem ebből az albumbol folytatta , hanem Gears of War cimmel más zeneszammal , más albumbol más előadóval.
Vissza kellett mennem az eredeti Gears of War albumba , utána már jó volt , sorba jöttek a zeneszámok.Ez miért lehet?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest