- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Még nem jártam Twiddle professzornál. Most majd visszamegyek azért a Crystal Hammer-ért. Nagyon tetszik a leírásod alapján.
Ami még hátra van:
- Rushwater Downs-ban a kovácsmester, aki a sárkányvértről beszélt. Vissza lehet neki adni. Most már nincs rá nagy szükségem, így kiváncsi vagyok rá, mit ajánl érte.
- Sevenkeeps-ben a Drakkar mesterrel hátra van még egy partim. Valami nagy ajándékot ígértek a játékban, ha sikerül legyőzni. S itt az utolsó pályák egyikén megint találtam egy drakkar követ.
- The Crater pályán hátramaradt pár olyan láda, amit a játék során gyűjtögetett érmékkel lehet kinyitni. Ott is lesz egy kis menet, hogy melyiket hogyan érdemes kinyitni és mi az eredménye.
- Gates of Swords pályán mit is válaszolnak az orkok a How is the reputation of the Black Fangs? kérdésre?
- Dragh'Lur pályán van-e valami a felső portál közelében. Kicsit gyorsan kerültünk át Shal-ba.
- Twiddle professzor szigete.
- Steel Shore, azaz az utolsó pálya. De előtte a Crystal Forest pályán jó pár Árnyékharcost vásárolok, hátha kicsit több lesz, mint most. Én csak 7 harcossal tudnék nekivágni a Black Tower-ekkel tűzdelt Acélpartnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest