Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Belefutottam egy lefagyásba. Acces Violation hibaüzenettel (meg valami olyasmivel, hogy hiba a platform váltás közben) leállt a játék. Ezután elolvastam (a most már elérhető) 1.0.1-es patch változás listáját, abban azt állítják, hogy ezeket az Access Violation hibákat és lefagyásokat javították. Úgyhogy mindenki töltse le a javítást!
-
róland
veterán
Úgy gondoltam, hogy önmagamhoz képest. Tudod, az a múltkori karakterfejlesztős Aryn hadjárat lelassított rendesen.
Majd figyelj a megfigyeléses küldetésre, mert ott pontosan kell jelezned, ha XP-t szeretnél szerezni. Én elrontottam. Célszerű egy névlistát írni, és jelzéseket tenni mellé, hogy kiről, mit tudtál meg. -
róland
veterán
Itt kevésbé gond, mert úgy is az elvégzett küldetések után kapsz csak pontot, nem számít a megölt ellenfelek száma. Korábban számított, tehát minél több ellenfelet öltél meg, annál több XP-d lett. (Így lehetett kicsit feltornázni a szinteket.) A gond az lesz, ha a 30-as szint elérése után még van hátra 2-3 pálya.
-
róland
veterán
-
TakkerX
aktív tag
na végeztem, majdnem minden mellékküldetést lenyomtam, majd megcsinálkom azokat is.
csak az a para, hogy 30 szint limit
aztán kicsit elszóródtak a pontjaim.... -
róland
veterán
válasz
Capricornus
üzenetére
Itt is működik, ami az előző részekben, nekiállsz az avatarral és a hősökkel kipucolni egy két telepet, aztán utána épaítkezni.
-
Capricornus
aktív tag
Üdv!
Én épp az Uram Gor-t nyomom...már másodjára futottam neki, de a munkásaimat mindig kinyírják a szemét csontik...de majd ügyes leszek, és jól kitalálok valamit
-
róland
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Már ki is jött az első patch hozzá, ami leginkább a multiplayer részt érinti. Sajnos a changlog-ot nem tudtam elolvasni, mert nincs fent az oldalukon.
Figyeljen rá mindenki, hogy 3 féle patch van:
1. DVD-Starforce a starforce másolásvédelemmel ellátott európai verzióhoz
2. Starforce Pro Active, ha úgy töltötte le valaki olyan szerverről, ami Starforce active pro védelmet tartalmazott
3. DVD-Tages, ha valaki a spanyol verzióval játszik.
Gondolom, mindenkinek a sima európai DVD verziója van meg, így valószínű, hogy az 1. patch kell majd hozzá. -
róland
veterán
Azért talán ez is megér annyit, mint a korábbi. Még alig két hete jelent meg a játék. Az újságok még nem is írtak róla. Egy jó reklámkampánnyal hihetetlen sokat hozhat a játék a piacon. Bár nem olyan pörgős, mint a NFS-MW, vagy CS és társai, de azért itt is sietni kell már a pályákon. (Ezt nem tudom úgy kijátszani, mint a régit: 1. némely küldetés nagyon pörgősre sikerült, 2. Nem a megölt ellenfelek után adja a pontot, hanem a küldetések teljesítése után kapsz XP-t.)
-
róland
veterán
Első Game Over élményem Dun Mora-ban ért. Kicsit rohanós lett az a pálya, és nem figyeltem a hőseimre.

-
róland
veterán
Kürt megfújására 2 perc van (stopper a jobb felső sarokban), az úton lévő ellenfelekkel majd visszafelé küzdjetek meg. Akkor lehet megfújni, ha épp nincs ellenfél a közelben.
Trader vs. Craftman küldetés: mindkettő választás +180 Experience Point-ot hoz, Trader: + Coin with 2 Star, Craftman: + Purple dragon Tile
A láda kinyitható, csak hülyén van megfogalmazva az a matematikai feladvány, a helyes felírása: Red+(Blue*Green)-Yellow=30
Falcon Armor:
Simple: +75 XP
Lv: 9, Combat, Armor: 49, Health 800, Mana: 520, Recovery: +60% Life Regeneration, Precision: +5% Ranged Combat Damage
Reinforced: +75 XP
Lv: 9, Heavy Combat, Armor: 57, Health: 790, Mana: 530, Recovery: +30% Life Regeneration, Dark Resistance: +10% Black Magic Resistance, Strength: +2% Melee Combat Damage
Csomagok Sevenkeep lakóinak:
50-50% (azaz osztozol a tolvajjal):
+15 XP
Steel Breaker: lv: 12, Heavy Combat HCA), H: 170, M: 110, Hit: 161-542/1,7s, +20% Damage to Riders, +20% Damage on Buildings
+15 XP
Prayer Robe: lv: 12, White Magic (WM), A: 154, H: 672, M: 1008, +4% Healing Power?, +20 Mana Regeneration
+15 XP
Red Jewel
Agate
Foggy Quartz
+15 XP
Light Messenger: 2 Handed (2H), lv: 12, Magic, H: 300, M: 260, Hit: 116-466/2,0s, Flash: 112 Damage
+15 XP
Whispering Blade: lv: 12, Light Combat (LCA), H:143, M: 143, Hit: 197-295/1,3s, +15% Mental, +9% Mana Theft
+15 XP
Windspeaker Helmet: lv: 12, Combat, Armor (AC): 30, H: 560, M: 560, +10% Mana Regeneration, +20% Life Regeneration, +6% Healing Power
Kézbesíted a csomagokat:
Kereskedőknél:
+15 XP
Coin with 2 Stars, +180 XP
+15 XP
Golden Dragon Tile, +200 XP
Iparosoknál:
+15 XP
Malachite, +200 XP
+15 XP
Amulet of The Exorcist, +200 XP
Pap:
+15 XP
Skull Coin, +200 XP
Varázsló:
+15 XP
(itt nem kaptam semmit, bár másik küldetéseknél is csak ''nagyrabecsülését'' fejezte ki a főmágus).
Banner:
Ha elveszed a remetétől:
Blade of Righteousness: lv:13, HCA, H: 180, M: 120, Hit: 170-395/1,4s, +6% Holy Wrath: 800 Damage, +10 Damage on Demons, +10 Damage of Undead, Life Thief effect
+250 XP
Ha megtarthatja a remete:
Sheet Metal Ring: lv: 14, AC: 11, H: 440, M: 440, +4% Mana Regeneration, +8% Life regeneration, +15% Healing Power
Lonely Heart: lv: 14, AC: 12, H: 360, M: 360, +15% Fire Damage, +10% Melee Damage
Félbevágod:
Sheet Metal Ring: (lásd fent)
Teljesíts több küldetést a katonáknak és akkor jutalmazni fog a kapitányuk.
Drakkar játék:
Fentebb már írtam, hogy kapható néha sárkány (Dragon), lovag (Knight), király (King) kő, zöld (Green), lila (purple), arany (Gold) színben. Valamint létezik még a Joker (Jester) kő is a fenti szinekben.
Ezekkel a kövekkel lehet Sevenkeepben Drakkart játszani jópár emberrel, a bóklászás során Drakkar Playerként jelzi őket a játék. De ehhez előbb meg kell tanulnod a játékot. A tanár a piactér felső bejáratánál található. Elmagyarázza a szabályokat, majd mindjárt játszhatsz is 3 játékossal, a tőle kölcsönkapott 10 kővel (meg ami már nálad van). Ha mindhármat megverted, akkor visszakéri a köveket és lehetőséged van másik játékosokkal játszani.
A fenti 3 játékos egy-egy követ ad neked, ha nyertél.
Sajnos még nem értem a Drakkar játék végére, mert jelenleg nincs Jester kövem, ami nélkülözhetetlen a játékban.
Amúgy van egy mester játékos, őt kellene legyőzni, és valami nagy jutalmat kaphatunk.
A játék lényege:
A játékosok felváltva egy-egy követ használnak fel, az veszít, aki nem tud ütni.
A lovag üti a sárkányt, a király a lovagot, a sárkány a királyt. A lila kő, a zöldet, az arany a lilát, a zöld az aranyat. Elsődlegesen az ábra számít.
A Jester figura mindent üt.
Jó játékot! -
róland
veterán
Eljutottam Dun Mora-ba. Jó kis szórakozás volt előtte megcsinálni a mellékküldetéseket Sevenkeep-ben.

-
TakkerX
aktív tag
akkor most már én is tudom hogy miért a változások. kár hogy nem lehet felvenni más hőst a csapatba, teszettek a baldek, a azaz undead mágus az előzőből
meg kis változatosság....
ebben viszont az jó hogy a varászlús egységek nem mennke be a darálóba
hanem távolságiak lettek
-
róland
veterán
A rúnák használata eltűnt? Korábban rúnakövekkel lehetett szert tenni jobb hősökre, fajok erősebb egységeire.
Meg úgy látom a mágia ios megváltozott. Korábban tekercseken volt beszerezhető egy-egy varázslat, amit a varázskönyvedbe másolhattál. Most a mágia fejlesztésével lesznek újabb varázslataid? -
róland
veterán
-
róland
veterán
Sikerült elindítanom. Nagyon tetszik. Kicsit megváltozott ugyan az első részhez képest, de megszokható. Varázslatokat hogy lehet fejleszteni?
-
TakkerX
aktív tag
-
Tacsika
aktív tag
Na a bánya nagyjából meg van, sebesség folyamatos fullon, úgy hogy pause/alt-tabbal használom közben a ''jómagam'' angol szótárat.
-
Tacsika
aktív tag
A kalandozó része nagyon meg lett kavarva, sokat kell kolbászolni a mapek között oda-vissza...
Ami kimondottan tetszik és fejlődés az az interface; informálisabb.
Viszont az optimalizációval igencsak gondok vannak, 50 fős sereggel + 30 munkással vízesés, stb gyönyörűen fut, máshol egy karakterrel dia és ezek így váltakoznak. (a demónál 0 gondom volt). Vagy időnként a jobb gombos scrollozásnál eltűnik a kurzor, majd 2-3 mp múlva magától visszatér
Majd a x.xx patch orvosolni fogja.
(2.53 Northwood, 1GB dual, 6600Gt) -
TakkerX
aktív tag
meddig jutottatok el a játékkal?csak mert most rá vagyunk kényszerítve hogy minden írányban feljlődjünk? vagy hogy van ez? nem enged egyik ágon továbblépni, amíg el nem költöttem elég pontot?! vagy csak én bénázok vmit?

amúgy tényleg jó játék,bár még sokáig nem jutottam el,csak kipróbáltam,de gyönyörű grafikája van
-
Silencer83
addikt
egyenlore kicsit pihentetem ezt a remek ''kis''
gamet, Guild Wars lekoti az osszes energiam
, fokent az idomet 
-
Ricsi 15
csendes tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Cinfigba mennyi a gépigénye vagy is melyen gép kell hozzá hogy fusson??? Te milyenen tolod???
-
kokobe
őstag
na nekem megvan a game és eszméetlenül bejön nagyon kira főleg a graf ami elég durva de hát meg is van az ára mert baromi nagy gép kell neki max futtatáshoz!
-
róland
veterán
válasz
Silencer83
üzenetére
Asszem kaptunk valami lehetőséget egyedi pályák létrehozására. Azok kerülhetnek bele a közösségi (Community) pályák közé. A hivatalos (Official) pályák meg a megjelenés pillanatában az internetes játékhoz készített térképek.
-
R@ymonD
tag
válasz
Silencer83
üzenetére
már én is telepítem
, Silencer jóvoltából 
-
Silencer83
addikt
elkezdtem a camp. modot, de nezegettem a single player/ free game-en belul van csomo valaszthato jatek
[link]
mik ezek a mappek? official , comm.
gondolom vmi hivatalos mapek stb.. -
Silencer83
addikt
[link] ha esetleg vki itt szivna, szoljon

/ez meg nem warez, ugyh az erkolcscsoszok plz mellozzenek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
igy jar aki nem boltba veszi a gamet, hanem ***** , szal egy kis problemaba utkoztem a jatek elinditasaval kapcsolatban
, remelem hamarosan megoldodik 
-
Silencer83
addikt
megvan a game, mindjart install...

kivancsian varom, majd irok beszamolot
-
SLYM
veterán
na lassan meglesz. majd írok ha megjött

-
Wolverine
félisten
Nos... Yóóól néz ki, bár nem tetszik, hogy nem lehet értelmesen kijelölgetni egy-egy csatában az ellenfelet, a Tab-os cucc pedig nem mindig működik úgy, ahogy én szeretném - elvégre az a legerősebb ellenfélre uszítja a sereget... Az equipment ablak szinte egy az egyben a WoW-ból lett lenyúlva. Kár, a régi sem volt rossz... Mindenesetre meg fogom venni, ez tuti. Aztán hamar álljanak majd neki a Spellforce 3-nak, ami már MMO lesz...

-
róland
veterán
Egy hivatalos letöltési oldal: [link]
Van többnyelvű és sima angol demó is. -
Boglya
senior tag
Basszus nekem kiakad a betöltés végénél. Ki érti ezt...
-
Bencus88
nagyúr
Demo a PcGuru oldalán is:[link]
-
Bencus88
nagyúr
[DEMO] Spellforce 2: Shadow Wars!
[link] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
UP!
Senki nem tud semmi újat? 
-
Cucuka12
tag
Én is várom ! Igaz az 1 be még csak most jöttem bele igazán

-
Bencus88
nagyúr
Nagyon jó videót találtam a mostani Gamestaron sajnos nem tom veletek megosztani, de aki teheti vegye meg az újságot mert nagyon érdemes.

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Senki nem tud semmi újat erről a gameről?
UP! 
-
Joci97
csendes tag
Hali mindenkinek
Ezt a játékot letöltötem Game verzióban,de nemtudom elinditani,mert kiirja hogy erors
A játék neve
lay Chrome SpecForce.Lehet hogy még valami kel hozzá?
Hogyan tudom elinditani a játékot?
Ha tud valaki segiteni,megköszöném -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Találtam még egy pár képet a gameről![link] Sztem nagyon jók!

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nem tudja valaki a pontos megjelenést?

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nagyon lol screenshotok vannak a gameről!
[link] -
naraku
aktív tag
UP!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Itt vannak a Sötét elfek!
[link] Sztem nagyon zsír game lesz!
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
[link] ittvan a borító
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na mi az senki nem tud semmi újat?
-
SLYM
veterán
van valami demo vagy képek a játékból?

-
SLYM
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
jó kis játék lesz. én az egyel jáccottam és az nagyon bejött.

-
kovacstibor79
aktív tag
Hi!
Ez eddig édes kevés, ezek már rég fenn vannak a jowood honlapján.
Valami új? Pl.: Megjelenés? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Szevasztok! Nem találtam még topicot ennek a játéknak ezért nyitok egyet. Nos, ki mit tud róla?
Jó fórumozást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán kicsit elszóródtak a pontjaim....

hanem távolságiak lettek
Ez a mostani rendszer engem nagyon emlékeztet a WoW talenttree-jeire, mintahogy az UI is emlékeztet rá... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igy jar aki nem boltba veszi a gamet, hanem ***** , szal egy kis problemaba utkoztem a jatek elinditasaval kapcsolatban