Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
A timetwistert hogyan kell aktiválni? Visszaolvastam de nem találom.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ittvan egy screenshot. Én kihagytam azt a mellékküldetést,hogy a prof elküld abba a song glassba
Már kiakasztottam a campingot a kirstály cuccok nélkül
[link] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Igen visszaolvastam és megtaláltam
Amikor küldtél screenshot-ot neked világított minden tök szépen... nekem meg nincs semmi. ha a csillag egyik végére rálépek az egyik hőssel akkor világít. Ez csak poén vagy van értelme is?
LEnne egy másik kérdésem is. Összekell szedni valamilyen black legion cuccait( kesztyű sapka.......) Minden megvan csak a sapka nincs meg. Ezt hol lehet megtalálni? Vagy valakitől meg kell szerezni? 
-
Muton
addikt
hello! azt szeretném megtudni, h a játék végéig kb hány (mainquest) sziget van hátra a pókos pályától számítva?
-
róland
veterán
Egy (remélem csak részben) rossz hír a rajongóknak (németül):
''Wie ja bereits bekannt ist, wird Phenomic kein weiteres SpellForce Spiel mehr entwickeln.''
Ha jól értem, akkor a Phenomic nem fejleszt további Spellforce játékot.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Most járok valamilyen Shale nevű mapon vagy mi a neve
Elég necces map

-
róland
veterán
Valakinek sikerült már megszereznie a Dragon Storm-ot?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ez logikus,hogy bástyákat építessz,de egy ekkora várat ,hogy lehet lerombolni? EZt nem nagyon értem. Folyamatosan jönnek az erődből. És afőcsapatukat elküldik,hogy rombolják le a tanyámat. Lerombolják én eközben támadom az övét,de egyszerűen nem vagyok képes 80-100fős haderővel megölni..... Nem lehet úgy,hogy berohanok és kiszabadítom a csáveszt?
-
róland
veterán
Építkezve. A kezdeti bázisom alatt építettem pár tornyot, amiket fejlesztettem is a lehetőségek szerint. Ezek folyamatosan írtották az ellent. Amúgy a pókok és a szellem orkok nem szeretik egymást. (Volt ilyen már a Order of Dawn-ban is, amit ki lehet használni.)
Figyeld meg, hogy vannak olyan pókok, amelyek segítenek neked. Ezeket próbáld megvédeni, amíg csak tudod.
Nem könnyű pálya, amúgy. -
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Lenne egy kérdésem. Ott tartok,hogy Iron lordot meg kell védenem. beérek a faluba televan orkokkal akik védik a várat. összesen van 25agy mennyi emberem. eljutok addíg,hogy kiadja a küldetést hogy romboljam le a városát az ellenfélnek,de folyamatosan jönnek belőle az emberek és ilyen kevés emberrel ezt nem lehet megcsinálni. Valamit pofázik az az ork akit kiszabadítottam csak nem tudtam lefordítani. Ti ezt hogy csináltátok meg?

-
róland
veterán
Az ára 29,95 Euró, azaz kb. 7.500,- Ft.
-
róland
veterán
Még 3 nap.
-
róland
veterán
Egy kérdéssor:
''Will you be able to play Co-Op missions over lan, meaning you will be able to host it locally, and not only over the internet?
Will there be any engine changes?
-Softshadows?
-MSAA? (Ati feature) since SF2:SW had that annoying 'nvidia bla bla' logo when starting the game?
-Will the magic/melee spell points be automatic from start or self assignable from start?
-Will it be more 'stable'? (Had some crashes when there were alot of units/buildings on the map)
-Has the engine been optimised? (Oblivion runs smooth almost @ max settings+driver enhancements while SF2:SW won't)
-Will it give problems with Windows2003Sp2? (Yes i use that because it can allow more then 1 RD connection)
-Will the 'dualscreen problems' be solved? Mouse moving outside game, causing game to minimize/crash?
-Will it support dualscreen?
Couldn't think of anything else right now.''
És a válaszok KUBI-tól:
''Hi
- Yes, but Coop missions in LAN were also possible in Shadow Wars.
- No, as far as I know there arent any new engine features when talking about graphics technology.
- You start the Dragon Storm campaign at level 10. You can assign all points by yourself.
- In matter of stability I must say that I never had a crash which should be the case at optimized systems.
- What do you mean with Windows 2003? Windows Server 2003? I dont think that there will be any problems.
- About dualscreen support I havent heard anything.
Greetings
-kubi''
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Már csak 4 nap.
-
Ottoka
őstag
Hány nap még?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Azt mondja nekem a shadow warrior,hogy Send this rubble away! Or do you want to be discovered? És ennyi
NEm enged tovább pedíg ez a főküldetés. Mit kell csinálnom? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
UP!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Elakadtam!
Az a fő küldetés,hogy shadow warriorral találkozzak a Gate of swords-nél egy nagy fa mellett. Ott is a csávó és beszélek vele de nem történik semmi
Most mit kéne csinálnom? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na továbbjutottam
Megcsináltam a részt és a szellemhadsereget is megöltem
A lángos résznél szarakodtam egy kicsit,de szerencse,hogy tudok angolul és lefordítottam gyorsan
-
róland
veterán
S a kiegészítő jellemzői: [link].
-
róland
veterán
Harci képességek: [link].
Sajnos a varázslatok nincsenek meg. -
róland
veterán
Megújult a kiegészítő honlapja: [link]!
-
Ottoka
őstag
Én a várakozásnál.

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ti hol tartotok? Én még sajna mindíg firerforgeban

[Szerkesztve] -
róland
veterán
S nem lesz benne StarForce védelem, amire többen panaszkodtak, hogy tönkretette a rendszerüket.
-
róland
veterán
Megjelenési időpontok: [link].
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Hajaj
Ma meghaltam
Mentem a 7 hősömmel és ott tartottam,hogy 5 farkas őrzött egy halott csávót és nála volt egy tőr amivel felnyitottam egy követ
Abból kijöttek szellem harcosok. Már 3adjára jelentek meg újra és ott haltam meg
Kellett volna vinnem hadsereget!
Hányszor élednek újra ezek a harcosok? 
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Már 21 leveles vagyok!
Fireforge-be tartok
Elég kajakos vagyok már,de elég sokat szarakodtam ma
-
Ottoka
őstag
Már csak 22-öt kell aludni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- Renault, Dacia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali médialejátszót?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért megnézem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)