- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
UNQL.Charlie #37 üzenetére
Na most ezt ki fogom próbálni, de ha behalok a szokványos nagy kékséggel, akkor örök harag.
-
divot
veterán
Emberek! Levelet kaptam! Íme:
Koszonjuk kerdeset.
Az Audigy kártyával, a magyar XP/2000 operaciós rendszerre való
telepítéskor van az Ön által is észlelt gond.
Kérem forduljon a Creative Labs Europe magyarorszagi disztributorához,
aki elküldi önnek az új Audigy installaciós CD-t a javított driverrel.
CHS Hungary Kft.
Budapest
Váci út 117-119
1138
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a Creative Labs Europe, és ezáltal a
disztributorunk, csak a hivatalos Creative Labs Europe által gyártott és
forgalmazott termékekhez nyújt támogatást.
Ha a terméke nem a Creative Labs Europe hivatalos Kelet-európai helyi
képviseletét?l származik, kérem forduljon a keresked?hoz, akit?l a
kártyát vásárolta támogatásért.
Üdvözlettel,
Rajmund Balogh
Technical Support
Creative Labs Europe
Lehet rá gombot varrni. -
divot
veterán
Ezennel új, egyszemélyes mozgalmat indítok, amely amolyan előre irányuló visszaszámlálás. Tehát:
Ma két (2) napja, hogy a Sound Blaster Audigy Player kártyája egészen biztosan nem működik rendesen Windows XP Home Hun operációs rendszer alatt, és a gyártó a gondot nem orvosolta.
Kicsit egocentrikus a dolog, mert a saját problémám kezdetétől számolok, de így legalább hiteles a forrás.
Kíáncsi vagyok meddig jutok a számolásban. -
divot
veterán
válasz
UNQL.Charlie #29 üzenetére
Gratula minden illetékesnek.
-
divot
veterán
válasz
UNQL.Charlie #27 üzenetére
Na most akkor az a helyzet, hogy magyar (vagy angol is?) xp alatt nem lehet az audigy kártyát teljesíértékű hangkártyaként használni?
-
divot
veterán
válasz
UNQL.Charlie #18 üzenetére
Még egy dolog eszembe jutott, csak most, hogy végre felállt a rendszer, és már egy (1) egész napja megy hiba nélkül, nincs kedvem kisérletezni. Szóval én megpróbáltam a javított driver után felinstallálni csak az audigy eszközeit, azonban ő akkor is updatelte a drivereket. Viszont így végigfutott az install, igaz, az újraindítás kékhalált eredményezett. Ekkor a legutolsó stabil win beállításokkal elindulva uninstallátam az egészet lendületből, viszont most jut eszembe, hogy lehet, elég lett volna, ha csak a creative gyári drivereit kapom le. Nincs kedved kipróbálni, te most úgyis általános szívás állapotában vagy.
-
divot
veterán
Charlie live-al kezdte, bár nem egyértelmű, hogy akkor is magyar xp-je volt-e fent. Csak azt nem tudom, hogy mit tudtak úgy lefordítani, hogy épp a creative terméket vágja haza? Biztos beleírták, hogy ez egy kreatív munka, és az angol nyelvű eredeti driverek kiakadtak tőle.
-
divot
veterán
válasz
UNQL.Charlie #18 üzenetére
Üdv a klubban!
Tegnapelőtt ugyanezzel szívtam, annyit sikerült kideríteni, hogy a magyar xp a ludas. Így most nekem is minden további beállítási lehetőség nélkül megy a naturalista driverrel. De nekem is szükségem lenne az eax contorollra, meg a sorround mixerre, és én sem találtam azóta megoldást.
Írtam egy visszafogott hangvételü mailt a creative-nak. Persze nem válaszoltak. Az viszont elgondolkodtató, hogy a levelezési rész valami ilyesmivel kezdődik: Ezennel vállalom, hogy nem írok csúnya dolgokat, nem használok csúnya szavakat, stb...
Asszem néhányan szívnak ezzel a problémával...És egy éve nem oldották meg.
De visszatérve a tárgyra: valakinek sikerült valahogyan a eaxos, és társai cuccokat előcsalogatni magyar xp alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest