- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Nagyon eltuntel, csak nem kekhalal?
Amugy felmerult meg egy kerdes, problema.
Nem tom nektek, feltunt e, vagy csak nalam van, hogy ha megy az 5.1 akkor a kozepso hangfalnal nincs melynyomo.Szal, pl van egy jatek.A faszi elottem all es lo, ha szemben allok vele akkor a kozepson jon a hang, de nem tarsul melle a melynyomo.Ha forgok es az oldlsokra atmegy a hang, akkor mar van melynyomo is mellete.
Nalam van valami rosszul bealitva, vagy ez szokvanyos jelenseg?
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Hi urak, mindenre megtalaltam a megoldast, isten vagyok
)
Nem fagy most mar az alaplappal a hankartya, mert 27.000 uj alaplapot kellet vennem ''rohadjanak meg''
A driver is meg lehet oldani.Fogod a cd-t amit a hangkartyadhoz adtak es az egeszet felrakod vinyora.A javitott natur drivert letoltod es bemasolod a vinyora masolt install driver helyere.
Es ugy installalod fel.
Lenyegeben igy a javitott magyar oprendszerhez jo drivert rakja fel es minden mas extrat ugyan ugy melle rak.
Csak kicsit furcsa ez a csinald magad mozgalom, ahelyett, hogy kiadnanak egy egybedrivert, de mind1
Van egy elado Abit KG7 alaplapom, csak live kartyat ne rakjatok bele erdekel valakit?2200 XP ig megy bele
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Pontosan.
Ugy tudom van ra megoldas, csak nem tudom, nem emlexem, hogy hol lattam.
De egyenlore ha az eredeti drivereket nezed, akkor magyar xp es ha jol tom magyar mas oprendszer alatt is hibasan, mukodik.Magyarul nincs control panel, stb.Ha csak 2 hangfalad van akkor nem gond, de szerintem keves ember hasznal 2 hangfalra audigyt.
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Igen ez 1x nekem is bejott 1x
Felment ugy a driver, hogy nem vagta haza a rendszert teljesen, csak hibasan mukodott a hankartya.Raraktam a javitott drivert es utana mionden jo volt.
De ez olyan mint az orosz rulett, mert utana 2x nem jott be, akkor mar teljesen hazavagta
Amugy az en fagyasaim mas jelleguek.Valami akad valamivel, nagyon gyanus az alaplap, de lehet most mas is kepbe kerult.
A live driverei mar ki vannak javitva, azok tokeletesen felmennek a magyar oprendszerekre is, szal nyugodtan vegyel live hankartyat.
Udv
Charlie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Napirajz könyv
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest