Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
LucentTwo #4544 üzenetére
Szerintem ne várj ugrást ... inkább visszalépés lesz kicsit! Kevésbé lesznek teltek a hangok, típustól függően esetleg a legmélyebb tartományra jobban "rá fog játszani" valami "movie" vagy hasonló hangképpel a soundbar, így ettől a robbanások, meg a hasonló effektek élethűbbnek fognak talán hatni, de a közép tartomány gyérebb lesz és valószínűleg a magasak sem lesznek olyan tiszták. Illetve elképzelhető, hogy a híradó, meg a barátok közt kevésbé lesz "fárasztó" (mivel ha kicsit mély-orientáltabb a hangzás, akkor az ilyen műsorok lehetnek kicsit zavaróak egy alapvetően zenére tervezett hifi-n pl.).... De persze tényleg attól függ, hogy pontosan milyen az a 15 éves aiwa hifi, mert nekem is van egy kb ilyen idős aiwa-m és én abból indultam ki.... annak nagyon szép hangja van, de az nem is egy műanyag hangfalas darab, egyenként kb akkorák a dobozok, mint a soundbarom mélynyomója.
A soundbar inkább hely kihasználásban és szolgáltatásokban jelent előrelépést (HDMI-ARC, Bluetooth, netes stream, több HDMI, Multiroom, ilyesmik). -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
LucentTwo #4544 üzenetére
Mindenképpen hallgasd meg előtte, hogy mire számítsál. Szerintem összességében "házimozisabb" lesz az élmény a HiFi-hez képest. Filmre valószínű jobb lesz a soundbar, zenénél gyatrább.
Az Aiwa is gyártott anno elég brutális hangrendszereket, nem tudjuk Neked milyen van.
Példa, itt egy [kép]
Mindkét hangszóró egy LG egybeszett center hangszórója. Egy 5.1-es LG-ről mindenkinek a jobb oldali hangszóró jut eszébe. Pedig a bal oldali is egy LG rendszer centere, olyan súlyú, mint egy mai 200 ezres házimozi mélyeNa nem mindegy kinek melyik van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest