- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
lezu20 #11983 üzenetére
Ennek a mélynyomója elölről nyomja a mélyhangokat?
Nálam például az egyik szobába nagyon nem működnek az előre felé néző mélynyomók. Próbáld ki, hogy sarokba helyezed el és legyen 30-40 cm-re előtte valami bútor.Vagy azt is csinálhatod, nálam régebben működött ez LG SJ7 esetében (MM-ban nagy térben nyomta a mélyet durván, nálam kis helyen meg csak erőlködött), hogy elforgatod a mélynyomót 90 fokkal, és szintén kis távolságra legyen előtte bútor (TV asztal például). De próbálkozhatsz, hogy teljesen elforgatod 180 fokkal, hogy a fal felé szórja a mély hangokat, tehát a mélynyomó hátulja nézzen feléd.
(Az a lényeg, hogy a membrán ne a "semmibe" szóljon, hanem ütközzön valamibe)Tesztként csinálj egy olyat, hogy felteszed 60-70%ra a hangerőt, és a reflexcsőből rendesen kell kijönnie a levegőnek, ha jön, akkor bizony cserével sem oldódik meg meg a probléma. Ha nem nyomja a levegőt, akkor valóban hibás.
-
BaLee
addikt
válasz
lezu20 #11969 üzenetére
Nekem egy LG SP9YA van és mivel ránézésre a mélynyomó ugyanaz, mint az SP8YA-nál én azt mondom, ha nem hallasz mélyeket akkor ott valami nem jól működik mivel brutál mélyekre képes, ha úgy van beállítva (tudod állítani külön a mélyeket applikációból is). Ha hallgatás közben változtatod a hallgatási pozíciót és sehol nem hallasz mélyeket akkor ott valami gond lesz.
Mivel az LG SP8YA is már Meridian technology-t használ ezért nagyon jó hangja van, nekem sokkal jobban bejön, mint a Samsungoké, múltkor egy ismerősnél tudtam meghallgatni Q800T-t, engem nem győzött meg. Ahhoz képest még a Yamaha YAS-209-emnek is szebb hangja volt szerintem. Q60T-t is hallottam, mondjuk az olcsóbb kategória de azt nincs is értelme a fentiekkel egy lapon említeni.
Összegezve ha nem hallasz mélyeket és minden beállítást és hangbeállítást alaposan átnéztél akkor lehet, hogy hibás a mélynyomó.
-
BaLee
addikt
válasz
lezu20 #11946 üzenetére
Szerintem változtasd a sub pozícióját és nézd meg hogy össze van-e párosítva. Első alkalommal lehet párosítani kell. Nekünk is az volt, hogy ahova alapból tettem ott pont a kanapén nem jött semmi mély, de ha arrébb mentem 1-2 métert onnantól mindenhol volt. Ezen sajnos csak áthelyezés segít. A sub az ilyen.
-
Tommy-1998
tag
-
Gino20
őstag
válasz
lezu20 #11946 üzenetére
Ha egy pontban helyezted csak el a SUB-ot és csak a hallgatási pozíciódban, vagy annak környékén tapasztalod, akkor egy kioltásban ülsz és problémás a helyiség akusztikája. Ezen nem tudsz változtatni szóval tedd máshova a SUB-ot, akár a hátsó (nézési) falhoz, vagy esetedben pl sarokba. Ezek a SUB-ok ugye vezeték nélküliek, így csak táp kell neki az meg csak van több helyen is.
-
Kroni1
veterán
válasz
lezu20 #11456 üzenetére
Én nemrég végighallgattam párat, a JBL 9.1-től a Denon-okon át a Sosos- okig..
200k -ig azt mondanám a Q800T Q800A Samsungok sztem igencsak jók, én azt választanám. Denonból az 516 tetszett de az 200 felett van és nem atmos képes..Nekem a tudása miatt végül egy LG SN9YG lett. (Van benne Chromecast, Google Assistant hangvezérlés, szemböl látható a kijelzője, ezt leszámitva hangban és funkciókban eléggé hasonló a fent említett Samsungokhoz.) itthon ugyan ritkábban kaphatóak ezek a drágább LG-k, én pont 200ért az emagnál tudtam megvenni 2 év garival, most sajnos nincs ott se. De ha szóbajöhet használt is akkor az LG tévédhez egy hasonló árban lévő használt LG is jó választás lehet, szokott lenni belőle az apróhirdetések közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest