- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vastika
tag
Én még csak keresgélésben vagyok (nálam ez hónapokig tarthat ;-) , nem egyszerű, ha az ember nem úgy van vele, hogy akkor ide a legjobbat.
Találtam olcsó Sony 5.1-es kütyüt, amiben úgy láttam, olyan kis ovál hangszórók voltak csak, amilyen a tévében is van: magas hangszóró sem volt mellette. Biztosan állati jó hangja van... Kb. mint a tévének, megtámogatva némi brummogással.
Az a baj, hogy a Youtube-on egy rendes tesztet sem találtam, nem is értem, miért nem szűrik a tartalmakat valamennyire?! Boldog-boldogtalan "tesztel", aztán annyi a videó, hogy jobb esetben csak beszélnek arról a valamiről, amit hallani kellene, rosszabb esetben meg az "összehasonlító tesztben" összevágják pár termék gyári reklám videóját. A harmadik lehetőség meg hogy bekapcsolják, szól, de egy vacak telefonnal veszik fel, hogyan szól rajta a tuc-tuc, mert ugye tuc-tuc zenét hallgatni vesznek az emberek ilyet a TV mellé...
Más hangcuccoknál az ember azért talál videókat, amit tisztességes mikrofonnal, esetleg binaurálissal vettek fel, és egy fejhallgatóval visszahallgatva elég jól kiderül, hogy milyen hangja van az adott akárminek.
Elmenni pl. a MM-ba, és meghallgatni őket, az sem nagyon megy: a bemutatószobában nem fogják összerakni a 60.000 forintos 5.1-es cuccot, hogy ha nem veszem meg, akkor meg csomagolhassák vissza ;-) -
Nekem JBL SB250-hez volt szerencsém 2 hónapig pár éve (~80 körül volt akkor).
Nekem annyira nem tetszett.
Magas és középtartománya hellyel-közzel elfogadható volt,de a mélyétől a falra másztam.
Kontrollálatlan volt,kissé zúgós.Ráadásul hátsó reflexes,ami egy kisebb szobában az elhelyezhetőség miatt cumi (ha közel van a falhoz,a visszaverődés bizonyos frekvenciákon kiemel,ha messzebb rakod akkor meg útban van a sub). -
Sajnos az olcsóbb 2.1 soundbaroknál ez szinte mindig probléma (ritka kivétellel).
Legtöbbször még a mély is dobozos,plusz általában gondjuk van a sokpontegy sztereóra lekeverésével is (dialógusok halkabbak).
Ha szép lenne a hangja minden frekin az olcsóbbaknak,akkor hogyan vennék rá a vásárlókat a drágábbak megvételére?
Az alacsony árral a legtöbb esetben nem csak funkcionalitásban kapsz kevesebbet,hanem hangban is. -
Én csak hallottam szólni,a tv hangszóróinál fényévekkel jobb.
Ha csak annyi a keret,akkor én ajánlom.
Nekem az elődje volt (JBL Boost TV).
Tiszta magasak,jó dialógus értés,dinamikus hang,meglepő mélyek (fizikát ez se tudja átverni,nem fog subos mélyre lemenni,de van basszusa és mély tartománya),persze a méretéhez képest,házat nem ezzel fogsz bontani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest