- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
szatyor1972 #3111 üzenetére
A kettő kb. egyforma szinten lehet, hasonló hangzással.
A H/K SB20-ról tudok pár szót mondani. A mélyládája példa értékű szerintem, nagyon eltalálták, ha kell akkor bőséges "szomszéd gyilkoló", ha nem kell csak kevés arra is állítható. A centerével annyi a "probléma", hogy több közép frekvenciát túl húztak rajta szerintem, mert a párbeszédre hegyezték inkább és így nyersebb, műanyagosabb a hangzása, bár ezt másokon is hallom. Azaz az érdekes, hogy zenével először nagyon nem tetszett, de amióta az egyébként ingyenes "dub music player"-el szól a zene bluetooth-on keresztül, mivel EQ-s lejátszó egész jól szól zenével is. Én a gyereknek adtam, neki nagyon tetszik. Már ezeket én nem venném meg, mert vannak már újabb típusok és talán inkább az LG-k felé nézegetnék hasonló árban, mert "több ficsört" tudnak. De én mióta hallottam a Heos Home Cinemát nekem az lett az etalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest