Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nokia N9 - az első mohikán
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Hát ez mekkora baromság! Már bocs. 15 éves gyereknek kiküldeni a sorozási OV-kérő lapot? Nanemá! Meg amúgyis, akkorra elvileg eltörlik a katonaságot, 2005-től kezdve asszem csak aki akar, az megy be.
De érdekes, hogy osztálytársaimnak mind kiküldték 16 éves korukba, én meg 17 vagyok, és még semmit nem láttam belőle. Most meg olvasom, hogy itt a fórumozó 15 évesen megkapta. Mit gondol a Magyar Állam? Majd 15 évesen bevonul, lelő pár kiálló szalmadarabot, mikozben hatvanszor elvágja a kezét? Hülyeség. Mint az is, hogy ha nem mész egyetemre, akkoor 18 éves korodban be kell, hogy vonulj. Namármost asszem az ember 18 éves korában van abba a pontban, mikor egy kicsit sem érdekli a katonaság, meg vannak tőle fontosabb dolgok (továbbtanulás, csajozás, bulizás, haverok, PH!, kaja, meg még sorolhatnám). Hát gondoljatok bele, ha jól tudom, az fél év ezektől való elvonás.
Na mind1, kíváncsian várom a következő dolgokat, meg a katonai lapomat, hogy elintézzem 2 perc alatt az egészet, és röhögjek egy jót. :))
Üdv: Balu
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jövedelem
- Facebook és Messenger
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest