- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
mickemoto #15193 üzenetére
Hát nézd, ez nem tudom, hogy trolling, tudatlanság vagy tényleg így érzel, gondolom utóbbi, de a belgák már akkor is sört főztek, amikor az őseink itt a Kárpát medencében még nyilazgatták a szláv parasztokat. Persze igazad lehet, attól mert valami régóta csinálnak, még lehet szar, de próbálj úgy tekinteni rá, mintha ez egy nem hagyományos sör lenne, mint amilyet a világ legtöbb szupermarketében leemelsz a polcról. A belga ízvilág az élesztőiknek és alapanyaghasználatnak köszönhetően minden más nép sörétől eltér. A világon legnagyobb részt fogyasztott lágersörökétől (alsóerjesztésű) jelentősen (magyar, német, cseh stb.), az angolszász ale söröktől (szintén felsőerjesztésű, mint a belga) pedig ízében és illatában is még könnyen megkülönböztethető. Szerintem egyébként érdemes kísérletezni, mert biztosan belefutsz olyanba, ami nem lágersör, de mégis ízleni fog neked. Hajrá
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
mickemoto #15190 üzenetére
Miota van EU, eleg egy akarmilyen tulajjal Belgiumban nyitni egy gyarat. Rakerul a 'Made in Belgium', de minoseg a szokasos hazai. Mehet is a Lidl-be. Rajottek, hogy a szarmazasi hellyel siman el lehet adni.
Nekem elso megnezni az Untappd-et ha sort veszek, ami 3.25 alatt van az nalam egyenesen kuka. 3.25 es 3.8 kozott valamit megiszok, valamit nem, tipustol es fozdetol fugg. Folotte barmit kiprobalok szivesen.
-
looser
addikt
válasz
mickemoto #15177 üzenetére
Elsőre egy ilyet találtam erről a kutatócégről...
-
NoLF
veterán
válasz
mickemoto #7207 üzenetére
én személy szerint irtózom tőlük, itt meg boldog-boldogtalan azt issza, a boltban 2,5 literes üvegek ezrei állnak ebből a löttyből, meg száz másik fajtából is. vannak ritka igazi borosüveges, drága mulatságok, de én nem szívesen nyalok bele egyikbe se... bezzeg a hobgoblin ma is remekül csúszik
-
Jhonny06
veterán
válasz
mickemoto #7207 üzenetére
Annak egyébként semmi köze az igazi almaborhoz, bár el lehet kortyolgatni, de akkor már inkább a Somersby. Ha igazi ciderre vágyik az ember, az nem olcsó mulatság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest