Új hozzászólás Aktív témák

• adster
    tag

Pontosan. A Mikkellernél pedig aztán tényleg semmi elgondolás. Néha csak a betűkkel próbálnak meg valamit kezdeni dizájn terén, néha valami fáradt képpel próbálják feldobni az összhatást. Az előbbihez általában idősödő urakat kérnek fel segítségül, míg az utóbbit többnyire 4-5 éves gyermekekre bízzák. Merő igénytelenség az egész... :F A beltartalomról természetesen a legkevésbé sem mondható el ugyanez.

Sosem értetettem, miért gondolják azt, hogy az bárkinek is felkelti az érdeklődését, amikor Paint programmal alakzatokat helyeznek egymás mellé/egymásra a "random" funkciót is bekapcsolva, majd mindegyiket kitöltik más színnel. Így például olyan csodálatos alkotások születnek, mint amikor egy négyzet 3 piros csíkkal át van húzva, a négy sarkában pedig egy szuper kis háromszög, kör, kereszt, és egy kalapos pálcikaember helyezkedik el.

Mert ha ez végül összeállna egy egésszé, akkor még megértem, de ordít róla, hogy futószalagon jönnek az új sörök, és legszívesebben valami címkegyártó-programot fejlesztenének ki, hogy még azzal se kelljen szarakodni, hogy minden nap új színűre festik a gyerekrajzokat... :D

Na de nyilván az ő söreiket nem ezért veszik/vesszük, mert pl. egy jó Beer Greek Breakfast, vagy bármi, amit eddig kóstoltam tőlük kárpótol mindenért. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák