Új hozzászólás Aktív témák

• looser
    addikt

Lehet, hogy nem lenne rossz és nekem a honlapjuk nagyon tetszik, de kb. 1 hónapja jártunk ott és nagyban ment a füstölés mindenhol, szóval tettek nagy ívben arra, hogy már jan. 1-től nem kellene, csak ugye még nem büntetnek. Az asztalfoglalásunk nem volt meg, félhomály, dübörgő zene, tele volt tinikkel és öreg alkeszekkel, nagyon kontrasztos volt :-)
    Ezután átballagtunk a Bohémiába, ahol tiszta levegő, jó sörök, csend és világos volt, valahogy 36 évesen már inkább erre vágyom, de komolyan maradtam volna, ha legalább az asztalfoglalásunk rendben van, bár a csajoknak sem tetszett, akikkel mentünk.
    Akkor már inkább a Hunter's, ha Miszter sört szeretnék inni (feltehetőleg ők adják az Andersennek is, bár a tag, aki a foglalásunkat intézte, nem árulta el a sör eredetét...). Az áraik egyébként tényleg barátiak, de a Cafe Baliban 3250-ért a legjobb pálinkákat, borokat ihatod randi jelszó mellett, ez azért nagyon tuti, nem?
    Na jó, bevallom, sosem lennék képes erre, de gondoltam, esetleg megmozgatja a fantáziátokat az ajánlat, legalább egy beszólás erejéig :-))

Új hozzászólás Aktív témák