- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Brewdog Tokyo* 18.2% - imperial stout
Fekete test, szinte nulla mokka hab. Illatra jazmin, porkolt malata, szen. Szen, jazmin, porkolt malata, alkohol (brandy). Utoiznek szen, egett jazmin/malata es nemi afonya(dzsem). A csokoladet es a kavet elmossa a szen.
Ezt a Batch 050 mar ittam harom eve. Ket evesen a csucsan (es objektive a csucson) volt, igy hat evesen a gyumolcs karaktere eltunt, a szenes alkoholban marinalt jazmin+malata sajnos eleg jol leirja a helyzetet. Best before 2020 februar 14, tehat 2014 februari.
Kiserletnek erdekes volt, hogy egy erlelesre (is) kitalalt, top imperial stouttal mi tortenik ennyi ido utan, egyebkent viszont legalabb harom eve meg kellett volna bontanom.
Reflektalva a mai threadre, egy talca arany aszok hasonlo arban jobb dontes lett volna. Nem az idei legrosszabb sor amit ittam (az arboga 10.2, kb a helyi Kinizsi 10.2%ra fozve), de volt egy pillanat amikor komolyan elgondolkodtam, hogy kiontom. Ahogy melegedett mar atment borderline ihatoba, de igy is ilyen 1.75rol beszelunk kb. Ez a sor frissen 4.5, csucson 4,75-5 korul tud szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Metal Gear Solid
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Látásjavító szemműtét
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest