- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
Mikkeller SA Freddie Murcury: 9% NEIPA, tegnap kislányom ezt választotta ki nekem, szóval túl is vagyok rajta, jó sör. Színe inkább sárga narancs vagy grapefruitlére hajaz.Illat kevésbé intenzív trópusi kavalkád, mint az általam nagyra értékelteknél. Íz szintén grapefruit, passiógyümi és tangerinet én nem ismerem,de legyen az, meg kis sárgabarack talán. Nem a megszokott multivitaminos,ananászleves "harapni lehet" történet ez, hanem úgy odavág a komló, hogy csak lesel.Végén alkohol is érződik rendesen, ezért az "utóhatása" több percen keresztül izgatják a szájpadlásodat.A harmónia és kiegyensúlyozottság hiányzik belőle, ami Finback-ben megvan, és akkor már 4ezerért bizony drága (Finback anno 3600 volt), nem ér annyit, gondolom ezt USA sörként kezelik és úgy is adják el, pedig az angol NM Glory vagy INSA jobb sör tőle. Sőt Offshoot Retreat is jobban ízlett.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest