Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Dilikutya #12087 üzenetére

Jó, itt meg más nincs:). Az évi Delerium Tremens / La Trappe Quad / Rochefort 10 adagomat Budapesten szoktam bevinni, bár a Rochefort/Delerium konkrétan van a helyi kocsmában is, 10(!) euros áron.

Összehasonlításképp egy sima import Heineken/Löwenbrau/Zlatyi/Pilsner is ilyen 1.7-1.8euro körül mozog (kétes minőségű sör talán már 1.3ért is van), iszonyatosan magas alap adók vannak. Szóval így nézve a Punk a maga 2 eurojával szerintem érthető, hogy miért preferált. 0.33mat könnyebben megiszom... öregszem. Meg itt megszoktam, hogy kb csak 0.33as sör van kézműves fronton. Vagy 0,75ös magnum. Meg az Evil Twin néha ilyen teljesen random méretekben is ad el sört (Molotov Cocktail, Break széria).

Magyar bolti árakkal nem vagyok tisztában, 550ért teljesen reálisnak tűnik az ára ha mondjuk egy Brewdog vagy egy Delerium 800-900 körül mozog.

----

Viszont, van egy másik oldala a véleményemnek: A Keserű Mézzel lehet az volt a bajom, hogy ott már túl voltunk a Hopfanatic/Kaltenecker No Limiten ('12 főzet), ami akkoriban simán a top IIPAk között volt, világszinten is (ratebeer reviewek mutatnak némi gyengülést, bár pici a minta). Ahhoz képest a Keserű Méz egy simán csak jó sör volt.

Nincs ezzel baj, én se csak szezonális belga strong alet és mikrofőzdék limitált cuccait iszom amikbe a biztonság kedvéért belefőztek egy fél vegyesboltot:).

Plusz persze ízlések és pofonok.

Új hozzászólás Aktív témák