Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dilikutya
üzenetére
Jó, itt meg más nincs
. Az évi Delerium Tremens / La Trappe Quad / Rochefort 10 adagomat Budapesten szoktam bevinni, bár a Rochefort/Delerium konkrétan van a helyi kocsmában is, 10(!) euros áron.Összehasonlításképp egy sima import Heineken/Löwenbrau/Zlatyi/Pilsner is ilyen 1.7-1.8euro körül mozog (kétes minőségű sör talán már 1.3ért is van), iszonyatosan magas alap adók vannak. Szóval így nézve a Punk a maga 2 eurojával szerintem érthető, hogy miért preferált. 0.33mat könnyebben megiszom... öregszem. Meg itt megszoktam, hogy kb csak 0.33as sör van kézműves fronton. Vagy 0,75ös magnum. Meg az Evil Twin néha ilyen teljesen random méretekben is ad el sört (Molotov Cocktail, Break széria).
Magyar bolti árakkal nem vagyok tisztában, 550ért teljesen reálisnak tűnik az ára ha mondjuk egy Brewdog vagy egy Delerium 800-900 körül mozog.
----
Viszont, van egy másik oldala a véleményemnek: A Keserű Mézzel lehet az volt a bajom, hogy ott már túl voltunk a Hopfanatic/Kaltenecker No Limiten ('12 főzet), ami akkoriban simán a top IIPAk között volt, világszinten is (ratebeer reviewek mutatnak némi gyengülést, bár pici a minta). Ahhoz képest a Keserű Méz egy simán csak jó sör volt.
Nincs ezzel baj, én se csak szezonális belga strong alet és mikrofőzdék limitált cuccait iszom amikbe a biztonság kedvéért belefőztek egy fél vegyesboltot
.Plusz persze ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az évi Delerium Tremens / La Trappe Quad / Rochefort 10 adagomat Budapesten szoktam bevinni, bár a Rochefort/Delerium konkrétan van a helyi kocsmában is, 10(!) euros áron.