Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
válasz
somasz #10062 üzenetére
Szerintem házilag az egyik legnehezebb. (összes stílus közül a legérzékenyebb a palackozás körüli hibákra meg egyéb oxidációs lehetőségekre) Lágerek is nehezek az erjedési hőmérséklet miatt illetve érzékenyek a vízre és nem nagyon van semmi erős íz ami elfedheti az ízhibákat.
Szerintem az egyik legkönnyebb az valami porter vagy stout lehet (max. 8% alkoholig, utána a magas alkohol komplikálja a dolgokat egy kezdőnek, nekem pl. az egyik első 9-10%-es söröm nem) mert a pörkölt maláták nem annyira érzékenyek a kemény magyar vízre illetve sok mindent elfedhet az íze. Továbbá ha elcsesz az ember valamit akkor viszonylag sok féle ízhibát ki tud "érlelni" a sörből de egy IPA-t vétek tárolni hosszú ideig. Nem véletlen, hogy már volt pár egész jó stoutunk (Angry Beast pl.) mikor még 1-2 kivétellel minden IPA ízhibás volt itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest