Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
janeszgol #126 üzenetére
Nekem a szemeim mást mondanak, és nálam egyértelműen a Sony nyeri a kültéri versenyt. A Samsung részletei például a fáktól balra a földön olyan jól mutatnak? Nekem az inkább zavaró túlélesítés. És tucatnyi példát lehetne még hozni, csak minek? Engem nem zavar, ha Nálad a Samsung nyer.
Még korábban mentettem le őket, sima 1440p-s screenshotok, ezeket összevetve is egyértelmű a Sony győzelme nálam. Ezért mondom, hogy ízlés dolga. Nekem a felül lévő kép tetszik jobban, Neked meg ezek szerint az alsó.MrPetya19: Azt nem is néztem, de nem hiszem, hogy bárhogyan is befolyásolná a véleményem.
-
Fred23
nagyúr
Böngészőtől, illetve beállításaitól függ, hogy felismeri -e, hogy mobilról vagyok. Nálam 3-4 böngésző van mindig telepítve.
Perpill egy Mate 20 Pro-n vagyok, az 1440p-s 6.39"-on, de biztos vagyok benne, hogy 6.1"-on még nekem se lenne zavaró a 10 V kijelzője. Sokat hasonlítgattam egy időben. 400 ppi fölött már azért elég szép a világ még nagyon jó szemmel is.
-
Fred23
nagyúr
Böngészőből néztem mobilon az otthoni wifi-n lógva, és úgy tűnt fel, nem használok YT appot. Mobilról pedig ilyen otthon a netsebesség. Egyszerűen tényleg nagyon jó szemem van, és néha "lebukik" az alacsonyabb felbontás egy-egy képdarabon. Tényleg nem sokszor, de néha egyértelműen. Szinte tényleg mindegy 6.39"-on, hogy 1080p vagy 1440p, de csak szinte, mert néha azért látható a difi. Az Xperia 10 V viszont csak 6.1"-os kijelzős az 1080 x 2520-as felbontáshoz, és így ez a 449 ppi már nekem is biztosan elég lenne.
-
Fred23
nagyúr
Úgy már nem olyan rossz vétel, de vajon mennyiért lehet eladni aprón, ha valakinek nincs rá szüksége. Tippre az aprós ára inkább csak 20-25k lehet, de kíváncsiságból most már rákeresek a pontos típusra.
150-et szerintem megér a mobil, vagyis ha ki lehet hozni ennyire az ajándék füles eladásával, már teljesen rendben van az ár-érték aránya.
Perpill viszont én tuti nem váltanék rá, később pedig már nem biztos, hogy megérné, mert a Sony-k jól tartják az árukat. 160-170k lesz ez a 10 V is szerintem, egészen a 10 VI érkezéséig, amikor meg esetleg beakciózzák majd 149k-ra. De akkor ugye már eltelt egy év, és vegyél 2024-ben SD695-ös telót 149-ért...
-
Fred23
nagyúr
válasz
janeszgol #32 üzenetére
Pár napja indítottam egy YT-os videót mobilon, néhány mp után látom, hogy valami nem stimmel, rosszabb a kép a szokásosnál. Fogaskerékre rábök, látom is, hogy csak 1080p-n megy a videó; átállítom 1440p-re, nyugodt sóhaj. Nem mindig, de időnként látom 6.39"-on, hogy a videó 1440p, vagy csak 1080p.
És egészen kényelmesen tudok fórumozni ezen a kijelzőn széles asztali nézetben, fektetett módban; tökéletesen látom a sok pici betűt. -
Fred23
nagyúr
Szerintem 150-ért teljesen jó lenne, viszont nem biztos, hogy valaha is lesz annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Öreg receptből dolgozik az új 200 ezres Xperia – van elég trükk a tarsolyában?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest