- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Nekem a Redmi bejött. Cseréltem telefont, a Honorban még minőségi LDAC mód is van (vagy optimalizált), nem mint a Samsungban, és hallhatóan jobb a minősége azzal, pedig már az LDAC önmagában is nagy előrelépés volt az SBC/AAC-hez képest (AptX-hez kisebb). Egy LDAC Sony füles árából kifizettem a csúcstelefon 1/3-át.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
TechMagneTic #20 üzenetére
#Szena67
Sziasztok!Nekem van egy Sony WF-SP900 és egy AirPods 3 is.
Sony
Nagyot csalódtam benne, még anno 90k-ért vettük. Papíron elvileg a top kategóriában lenne vagy volt anno. Hát szép szavakkal nem tudok róla beszélni, mekkora egy fos, mind hangzásban, mind minőségben. Olyan érzése van az embernek, mint mikor a MediaMarktban vásárol egy 5.000 Ft-os TDK fülest, csak ott elfogadja, hogy ez ilyen.AirPods 3
65k volt, csak hogy legyen árban hova tenni a Sony-hoz. Mérföldekkel szebben szól, és minőségben is sokkal jobb. Hiába nyitott füles, a Sony sehol nincs. -
Predatorr
őstag
Melyikét? Én a Redmi hangerejét felére kellett, levegyem, olyan tisztán és erősen szól telefonálás közben.
heliXP: Hol is állítottam ilyet? Egyszerű tény, hogy a szárra rakott zajszűrő/mikrofon jobb beszélgetési minőséget ad, egyszerűen azért, mert nem akadályozza a füled a hanghullámokat.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Dilikutya #15 üzenetére
Nálunk a családban 3 pár van, külön-külön vettük őket, egyik sem kísérelt még meg elhalálozni. Ha tudjuk, hogy mik a korlátai, akkor nem lesz meglepetés mondjuk a sok háttérzaj beengedése telefonálás közben.
Mondjuk pont most láttam talán MM-ben akcióban 30e alatt a 700-ast, annyit megér az árkülönbözet. A vicc, hogy én pl. a sajátomat a Telekomnál vettem listaáron 15e Ft-ért. -
Szena67
aktív tag
Soha nagyobb örömöt az életben mint, hogy valakibe korán reggel beleszállhass.
Biztos csak ettől érzed magad valakinek. Szivaccsal is próbáltam az airpod-ot - sőt javítottam is -, amivel azért egy jó driver hangja megmutatkozna. De nekem ez ennyit nem ér. Piece
-
Szena67
aktív tag
válasz
TechMagneTic #17 üzenetére
Legalább volt kibe belekötnöd ma is. Már megérte felkelned.
-
Victorio
aktív tag
A promóciós anyagban az szerepelt, hogy a C510 direkt kis fülhöz lett tervezve.
Ez mennyire igaz?
Most egy Jabra Elite Active 65t van, de kényelmetlenül nagy, nyomja a fülem. Valami kisebbet keresek helyette. -
Dilikutya
félisten
Én szerettem az elődjét. Telefonálni nem túl jó, tényleg csak csöndes környezetben, de zenére nekem bevált, arra is vettem. Jöhet is az utódja, mert a C500-nak kicsúszott a tokja a zsebemből egy buszon. Évente kb. 1-2 napot megyek busszal dolgozni, amíg a kocsi olajcserén vagy műszakin van.
-
saca23
aktív tag
Ezt csak alátámasztani tudom , telefonálásra alkalmatlan , azt hiszik , hogy valami tescos fülesen keresztül beszélek. Telefonálásra ilyen alkalmatlan fülesen zajosabb környezetben még nem volt. Fél éve van meg ,de utálom e miatt . A tízezres honor fülesem sem volt ilyen gyenge. Zene hallgatásra jó és kb ennyi.
-
Garzonrobot
junior tag
Mit ad isten pont ezeket a fuleseket akartam megírni a Jézuskának
a kis zenekocka is jól teljesít otthon, a Sony hangzása meg amúgy is közel van az ízlésemhez.
Köszi a tesztet!
-
Predatorr
őstag
Hát aki azért fizet, hogy még nyalóka sincs (ezzel adva egy nagy pofont a beszélgetési minőségnek és a zajszűrésnek)...
Amúgy remekül állítható minden azon a pici nyalókán a Redmi-n, a Hayloué sokkal hosszabbak.
szami777: A Redmi (5 Pro) pont tudja, a Haylou Moripods szintén, de még az ehhez a Sonyhoz hasonlóan gagyi X1 Pro-n is alig kellett állítani, pedig nagyon érzékeny füleim vannak.
janeszgol: Jó az. Az elején valamiért néha finoman belecicergett zajszűrős módba, de azóta soha.
-
Sanya
nagyúr
23.000 forint és csak kölcsön adta a Sony? Hát, ez nem valami szép tőle.
-
nikilauda
senior tag
A cikkben említett CN700 30 ezer körül nem éri meg jobban?
-
szami777
addikt
3 sony fülest használok, egyedül a wf1000xm4 halt meg, de az gyári hibás volt, kb vártam, mikor hal meg az aksija
Egyébként a teszt nagyon jól leírja, hogy a mi a legjobb a sony fülesekben.(szerintem)
A nem túltolt, tiszta hangzás. Aki ezt preferálja, az nehezen tud csalódni szerintem bármelyiket is választja. Baromi kevés füles tudja ezt, majdnem mind basszus orientált. -
Predatorr
őstag
20-ért vettem LDAC-os Ryörűenedmi Buds 5 Pro-t, gyönyörűen szól, hangképezni sem kell. Sony matricáért fizetni egy 6000Ft-os fülesért, hát...
-
Kasya
nagyúr
Azért az okozott kárért kijárna nekik egy nagy büntetés...
-
Alex91
félisten
Es ez is battery drain hibas lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest