Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Kicsit lehet, hogy off, de jó szervízt valaki tud ajánlani?
Nem lenne hátrány, ha lenne hozom-viszem szolgáltatásuk és/vagy BP északi részében lennének. Most az RMD-vel próbálok dűlőre jutni, de elég nehezen elérhetőek.
Egy A6400-assal van apró problémánk (kis fekete homyálos folt fixen a képeken mindegyik objektívvel).
-
laci06
senior tag
válasz
qnadam #42993 üzenetére
Ide raktam egy képet. A személyes dolgokat levágtam, vagyis a fókusz egy kisbabán volt, de a háttérben látszik az a fekete/szürke homályos paca ami ott van minden képen. Más objektivvel nem látszik.
Vagyis a 18-135mm-es kiobi csinálja ezt és mellette van egy Sigma 30mm f1.4-ünk amivel minden tökéletes. Nem vagyok nagy fotós...Köszönöm a tippeket.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Van egy A6400-as gépünk, és hozzá egy Sony objektiv. Sajnos azt vettük észre, hogy az objektivvel készült képek esetében látszik, hogy van a képeken egy kis fekete pont ami más objektivvel készült képeken nem látszik. Próbáltam takaritani az objektivet, de nem sikerült megszabadulni tőle, vagyis gondolom valahogy sikerült bejutnia ennek a kis "szemétnek". Ez javitható, vagy kuka az objektiv? Ha javithato, akkor ez vajon egy 5 perces és 5 ezres probléma, vagy pedig 3 hétig valahol ott kell hagyni, és az objektiv árának a felét el fogják érte kérni?
Köszönöm!
-
laci06
senior tag
Esetleg tudtok ajánlani egy nagyjából oké táskát egy A6400-hez? Két obival vennénk, vagyis annak a két obinak kellene még hely.
Illetve melyik pótaksit érdemes venni? Egyáltalán nem vagyok a márkákban otthon.
(Ha egy linket mindkettőre tudtok adni, azért hálás lennék.)
-
laci06
senior tag
Köszönöm a visszajelzéseket.
Esetleg meg tudjátok mondani, hogy mit érdemes venni még a csomaghoz:
- Én egy 128Gb-os SD kártyára gondoltam, de nem tudom, hogy melyiket érdemes (gondolom a sandisk extreme-el nem nyúlok mellé)
- Pótakksi? Külső vaku? Táska? Kezdők vagyunk teljesen, vagyis kezdő szemmel miket lenne érdemes még beszerezni. Jelenleg teljesen a nulláról indulunk. -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Mielőtt megvenném itt is megkérdezem.
Nemrég született kisbabánk, és a kedves feleségem is mondta, hogy mi lenne ha karácsonyra vennénk egy normálisabb fényképezőt, de már nem először jön szóba, vagyis most meg fogjuk lépni. A terv a következő:
Sony A6400 18-135mm kitobival és Sigma 30mm f1.4, az utóbbit főleg beltéri babafotózásra ajánlották.Mit gondoltok erről a csomagról?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Nikon AF Nikkor 35-80mm, 1:4-5.6 D objektív
- Nikon Speedlight SB-600 külső vaku
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest