- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haarmaan
tag
válasz
Mr.Csizmás #36 üzenetére
Persze emlékszem a második X360 után ezért váltottam PS3-ra. Az X360-nál a processzor vagy videokártya bele volt forrasztva az alaplapba. Ha jól tudom, ott azzal szívtak, hogy a forrasztóanyagokba nem lehet már ólmot használni. Az új forraszanyagok meg már nem tudták kompenzálni a két felület (alaplap, processzor, vga) közti hőingadozást, míg a korábbi forraszanyagoknál ez nem volt probléma az ólom miatt. Nemtudom hogy a fényképezőgépek érzékelői hogy csatlakoznak a gép többi elemihez, nem hiszem, hogy foglalatba lennének forrasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest