- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
cenzor #30125 üzenetére
Emlékszem, és írtam is akkor hogy lecsúsztam róla amit még pozitívan fogtam fel. Mivel pont előtte tettem le voksom erre a gépre, így még itt volt bennem a kétely nem-e kapkodom el. Most már eltelt másfél hét és kitartok, így már bánom.
Nekem ez is már nagyon a plafon, 400 volt a határ, most úgy látom ha lesz 430 körül is megéri. Ehhez képest pedig az A6600 nem ad számomra olyan pluszt ami miatt megéri azt a +90ezret ezzel az akcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest