- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
mikrofon #22708 üzenetére
Köszi a választ.
Igen én is erre jutottam.
A bolt 2 évet vállal, reméljük nem lesz szükség rá.Most pót aksikat nézegetek. A gyári 7,2v és 1020mAh, sok utángyártott is hasonló értékekkel bír, igaz nagyrészt 7,4V-osak, de ez ezek szerint nem gond.
Aprón látok 7,4v 1500mAh kapacitásút, ez a legerősebb amit találtam. Használ valaki ilyet?Töltőből látom a Patona márkát, valamint valami noname-t olcsóbban. Mindegyik használható megfelelően?
Arról meg már beszélni sem merek, hogy a PlayMemroies Home szoftvert egyszerűen nem tudom feltelepíteni a számítógépemre. Felmentem ugye a honlapra letöltöttem először a letöltés vezérlős installt, nem volt jó. Majd a full telepítőt is letöltöttem és mindkét esetben elakad a telepítés általában 91,4%-on. Megáll és nem megy tovább, de nem ír ki semmi hibaüzenetet. Bosszantó. (Win10 64bit)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Formula-1 humoros
- EAFC 25
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest