- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Sony App-os bejelentkezés miért tiltott le?
Készítettem egy acc-ot, de mivel magyarra siekrült ezért kidobott. Majd készítettem egy másikat, ezt már US-be regisztrálva.
Azonban visszaigazolás után ha Sign-inre megyek böngészőben akkor hibát ír ki "Error. This page can't be displayed. Contact support for additional information. ...."A kamerán ugyanezt csinálja, még frissíteni se tudok, bejelentkezésbe nem tudom beírni a nevem, jelszót, mert jön a hiba.
Ami viszont fúrcsa, hogy VPN-ről megy a dolog, akár EU, akár US VPN-t használok. Azaz nem a honlap lett elcseszve, hanem mintha IP-met letiltotta volna a Sony, mert tudja, hogy US accal akarnám átvágni (?).
Problémám nyilván az, hogy fényképezőn nem tudok VPN-t használni és bejelentkezni.Más találkozott hasonlóval.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tea
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest