- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
Sziasztok!
Televízió vásárlásán gondolkodunk, eddig már két Sony tévét vásároltunk (40EX720 és 55W828B), nagyon jól működnek, nagy megelégedéssel használjuk őket. Most is Sony-t szeretnénk, a kiszemelt Sony Bravia XR-55A90J. Mennyire megfelelő választás lenne? Csak tévénézésre, Netflix, HBO stb. nézésére használnánk. Most olyan 5-600000 Ft közötti áron látom. Ilyen árkategóriában van-e esetleg jobb Sony televízió?
A válaszokat előre is köszönöm! -
szagnes69
aktív tag
Már megtaláltam!
-
szagnes69
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Sony KDL-55w828B tévénk van és korábban láttam itt a fórumon egy linket, amit megnyitva össze voltak gyűjtve a képbeállítások. Már egy órája keresem, de sehol nem találom. Feltennétek? Előre is köszönöm!
-
szagnes69
aktív tag
Mindenkinek szeretném megköszönni a segítségét, aki időt szakított a kérdéseim megválaszolására.
Ma megérkezett a tévé (55W828B), hibátlan csomagolásban, beüzemeltük és hát nagyon-nagyon tetszik, borzasztó nagynak tűnik a 40-es tévé után, de biztosan hamar megszokjuk.
Esetleg tudtok ajánlani valamilyen teszt programot, amivel érdemes leellenőrizni a tévét?
-
szagnes69
aktív tag
Remélem rendben lesz minden, mi még 2011-ben tőlük vettük a Sony tévénket, nem volt semmi gond a vásárlással, azért is szerettem volna innen vásárolni, de picit izgulok is, mert félek a visszacsomagolt tévéktől. Na majd szerdán kiderül.
-
szagnes69
aktív tag
Köszönöm mindenki segítségét, akiktanácsokkal látott el Sony tv vásárlásunkban!
Napok óta kutatom az 55W829b és az 55w828b televíziókat és tudom, hogy már nagyon elfogytak, de nekünk most lett rá egy kis plusz pénzünk. Elsősorban Sony szalonból szerettem volna vásárolni, de már ott is csak kettőben találtam, az egyik bemutató darab volt, a másiknál meg amikor felhívtam a boltot, akkor mondták meg, hogy az is az. Más, nem Sony kereskedésben, ahol volt ilyen tv nem tudták garantálni, hogy a garancia Sony lesz, ezért inkább nem rendeltem meg. Az Euronicsban várják a beszállítótól az 55w828-as tévéket, de nem tudják megmondani, hogy mikor jön... Szóval jó sok kanyar után végül csak felhívtam az elsőnek említett Sony Szalont, hogy mennyire bemutató darab az a bemutató darab és akkor mondta az eladó, hogy van originál csomagolású 55w828-as tévéjük, ami nem volt feltüntetve a honlapjukon, ezen még ő is csodálkozott. Végül innen rendeltem meg.
Nem tudom, hogy szabad-e itt leírni a szalon nevét, ezért ha valaki szintén hasonló cipőben jár, akkor írjon és privát üzenetben szívesen elküldöm a bolt nevét.
Szerdán jön meg a tévé, remélem rendben lesz vele minden.
-
szagnes69
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Körül néztem a Sony centerek kínálatában és ha jól látom, akkor már csak egy darab 55W829b van és az is bemutatódarab, gondolom az nem ajánlott kategória. Ha jól olvastam, akkor ezt a tv-t csak Sony centerekben lehetett kapni, de legnagyobb meglepetésemre más boltok is kínálják: pl. pcland. Tudtok róla valamit, mennyire megbízható bolt? Nézegettem még más Sony televíziókat is, a 828b és a 829b között mi az eltérés, illetve a 805b és a 815b mennyire jó?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
szagnes69
aktív tag
Az új televíziókhoz jók a régebbi 3D-s szemüvegek (TDG-BR250)?
-
szagnes69
aktív tag
-
szagnes69
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Egy picinyke segítséget szeretnék kérni. Nagyon sokáig napi szinten követtem a fórumot, de egy ideje lemaradtam. Televízió vásárlás előtt állunk és ismét Sonyt szeretnénk. Az előző 2011-es modell még mindig hiba nélkül teszi a dolgát, nagyon szeretjük, de kezd problémás lenni, hogy mindenki mindent csak azon a tévén szeretne nézni. A kiszemelt áldozat: KDL-55W829B. Kíváncsi lennék rá, hogy aktív vagy passzív 3D-s? Ips panel benne vagy sem? Tudom, hogy nem mai darab, és régebben hallottam olyan legendát, hogy a hibásabb modelleket (a panelen sok a bevilágítás stb.) visszadobozolva is kiárusítják, de Sony szalonban vennénk, ezért kell-e ilyesmitől tartani? Most 300000 Ft-ért látom, mennyire elfogadható az ára?
A segítséget előre is köszönöm!
-
szagnes69
aktív tag
Lehet, hogy nagy butaságot írok, de nekem is volt egyszer ilyen helyzetem és azt a tanácsot kaptam, hogy a felirat fájlt mentsem le más kódolásban, azt hiszem, hogy UTF 8 volt és ANSI-ban mentettem le, utána működött. Rég volt nem emlékszem már pontosan, de biztosan a kódolás volt a ludas. Mondjuk az én tv-m (a szemem fénye
2011-es típus.
-
szagnes69
aktív tag
Úgy másfél éve a keresztfiam hiper-szuper(pozitív értelemben
LG tévéjéhez ajándékba összedobott a család egy külső winchestert (WD), amit én szereztem be. Úgy kapta meg, hogy raktam rá filmeket, na nem több ezret. Karácsony másnapján hívtak, hogy hiába csatlakoztatják a külső winchestert a tv nem bírja beolvasni a rajta lévő filmeket, nem akar a folyamat befejeződni. Eléggé bepánikoltam, hogy vettem egy rossz vinyót, ami nálunk simán működött. Végül kiderült, hogy míg én minden filmet külön-külön mappákban tárolok, addig ő kivette a filmeket a mappákból és beömlesztette őket a gyökérkönyvtárba. A filmek között volt egy film, amit az LG nem tudott lejátszani és az akasztotta meg a tévét. Miután töröltük már semmi gond nem volt a winchesterrel, azóta is prímán megy. Nem lehet, hogy abba a tizenvalahány ezer fájlban vannak olyan fájlok, amiket nem tud lejátszani a Sony tévé?
-
szagnes69
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni. Nekem is MEMO PAD 7 HD tabletem van, és rátelepítettem a TV Sideview alkalmazást. Nekünk van egy Sony tv-nk és egy Sony blu-ray lejátszónk, mindkettőt szépen irányítja, de nem tudok szöveget gépelni a beviteli mezőkbe (youtube), akkor hibaüzenetet küld mind a két eszköz esetében. Mi lehet a probléma? Minden választ előre is köszönök!
-
szagnes69
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni. Pár napja vásároltam egy ASUS MEMO PAD HD 7-tet. Szeretném wifi-directen keresztül csatlakoztatni egy Sony Bravia 40EX721-es tv-hez. A tv ki is írja, hogy csatlakoztatva, de ha képet szeretnék ráküldi, akkor regisztrálni akarja a tabletet, majd hosszabb idő után kiírja, hogy nem sikerült a regisztráció. Mi lehet a probléma? A válaszokat előre is köszönöm!
-
szagnes69
aktív tag
Tegnap este frissített a Sony tévénk (40EX721-es), azóta a 3D-s filmek sokkal jobban jelennek meg.
Már lassan két éves a tévénk és még mindig gondol ránk a Sony a frissítésekkel. -
szagnes69
aktív tag
válasz
szagnes69 #763 üzenetére
Saját magamhoz egy megjegyzés, hogy közben nagyon-nagyon szép képe van a televíziónknak, bár még 2011-ben vettük, de még most is sokszor rácsodálkozunk, hogy mennyire természetesek és szépek a színek. Az újabbak ennél biztosan jobbak, de a következő tévénk is Sony lesz az biztos.
-
szagnes69
aktív tag
Így nem próbáltam még 3D-s filmet nézni, a serviio-t hálózaton keresztül próbáltam ki. A laptopom (nem túl erős számítógép) wifin keresztül kapcsolódott a routerhez, a routerhez viszont vezetékkel kapcsolódott a tv. A serviio-t be lehet állítani, hogy átkódolja az mkv-t a tv számára, így a nem 3D-s anyagok nagyon szépen lejátszhatók. A 3D-s filmek viszont ezzel a módszerrel nem voltak annyira jók. Nekünk egy 40EX721-es televíziónk van, ezzel a típussal a 3D esetében tapasztalható áthallás, és kísérleteznünk kellett, hogy a lehető legjobb legyen a 3D-s kép. Eddigi tapasztalatunk az, hogy a DUNE tudja a legjobban lejátszani a 3D-s mkv fájlokat. Nem régen vettünk egy SONY BDP-S4100-as blu-ray lejátszót, amin megnéztük egy 3D-s filmet blu-ray lemezről, nagyon jó volt a 3D, még ennyire jót nem láttunk a tv-n, viszont ha mkv-s 3d filmet néztünk vele, akkor jobban játszott le a DUNE, lényegesen kevesebb volt az áthallás. Az is az igazsághoz tartozik, hogy túl sokat nem állítgattuk a blu-ray lejátszót, hogy a legjobb 3d-s képet kapjuk. Az újabb SONY tv-knél már nincsen ilyen probléma az áthallással. Hátha tud valaki a hdmi-ről való lejátszásról nyilatkozni.
-
szagnes69
aktív tag
Bocsi! Neked lehet igazad, én nem használom a tv wifijét, csak arra figyeltem fel, hogy nem találod a mac-címet, de nyilván a wifinek és a vezetékesnek eltérő mac-címe van. Nálam is van mac-szűrés a routeren, és az általad leírt megoldás lehet a járható út, de az tényleg nyűgös. Meglepő, hogy erre nem figyelt a Sony. Elnézést, hogy nem figyeltem pontosan arra, amit írsz.
-
szagnes69
aktív tag
-
szagnes69
aktív tag
válasz
#41133696 #557 üzenetére
Hát lehet, hogy butaság, amit írok, de mintha nekem segített volna, ha az általad belinkelt utolsó ablakban a sony ikonján jobb gombbal kattintva az illesztőprogram frissítését kértem, akkor feltelepszik egy program és utána ment minden mint a karikacsapás, de nekem win 7-em van. A nyakamat nem tenném rá, mert már régen csináltam, és lehet, hogy nem pont így csináltam.
Egyébként van két program, amit már korábban megemlítettem a fórumon: a serviio, illetve a ps3 mediaserver, azzal mkv-t is le tudsz játszani számítógépről hálózaton keresztül.Szia!
-
szagnes69
aktív tag
Kedves Mindenki!
Szerintem a legjobb megoldás a külső médialejátszó adná, de én használtam a Sony tv-hez (40EX721) egy serviio nevű programot, amit a laptopomra tettem fel. A laptopom wifin kapcsolódtam a routerhez, a tv viszont vezetékkel. A 3D-s filmek kivételével minden szépen ment rajta. Hasonlóan jó program még a PS3 médiaszerver, de azt nem használtam, csak hallottam róla. A servvio-ról ebben a fórumban a 341. hozzászólásnál írtam, illetve az alábbi linken találtok egy fórumot, ott is lehet olvasni róla, főleg a nyáron okosítottak azon fórumon engem is. (1-5 lapokon).
Hátha az segít. -
szagnes69
aktív tag
Teljes mértékben egyet értek veled. A tévének nagyon szép a képe, nekem a kezelése is egyszerű, ha tudná az mkv-t játszani, akkor jobban versenyhelyzetben tudna lenni.
A kérdésedre nem igazán tudom a választ, bár szerintem nem változik a minőség, de csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Összehasonlítottam a médialejátszóval lejátszott filmeket a PC-ről serviioval lejátszott filmekkel. Nagyon sok filmet teljesen egyformán játszottam le serviioról és DUNE-ről (ez a médialejátszónk). Azzal a kis trükkel, a pause-val kellet csak segíteni. Ezek általában kisebb bitrátájú filmek voltak. Aminél gondom volt az a 3D-s filmek vagy a 2D-s 1080p-s filmek esete, de ott sem a képminőséggel volt baj, hanem azzal, hogy szaggatott a film. Az Avatár 3D mkv (25 GB) fájl sokszor elérte a 33 MB/s annál voltak gondok, ezt az értéket egyébként a DUNE mutatta nekem. Ez gyakran megállt, és egy picit áthallásosabb volt, mint a DUNE-ről.
A másik fórumon javasolták, hogy egy értéket állítsak át a servvio-n, de nekem akkor sem lett jobb. Szerintem a hálózatunknál van gond, mert van ahol wifin megy át a film.
Az mkv-s fájlok egyébként nem egy az bluray minőségűek. Az igazi egy bluray lejátszón lejátszott bluray film lenne, de nekünk nincs ilyen. Szívesen kipróbálnám a tv-t egy ilyen filmmel, mert ahogy a fórumokon olvastam az sokkal jobb, mint az mkv-s változat, az a fullhd minőség 3D-ben is.
Az alábbi link arra a fórumra utal, ahonnan én is kaptam az információkat. Ott starline a nevem. Ott le van az is írva, hogy milyen értéket és hol kell átállítani a jobb lejátszás érdekben. Hátha tudnának válaszolni a kérdéseidre, illetve olvass vissza sok hasznos dologról is írnak.
[link]
Szia! -
szagnes69
aktív tag
Én úgy tudom, hogy azért kell mert ha serviio nem kódolja át, akkor mkv-ként kapja meg a tv, de azt ugye a tv nem tudja lejátszani. Ha engeded, akkor a servvio átalakítja olyanná, amit már a tv is lejátszik, emiatt a lejátszás elején érdemes pause-ni egy kicsit, hogy ne szaggasson a film induláskor, majd egy kis idő múlva indítani, hogy a serviio elhaladjon a konvertálással.
Jó filmezést! -
szagnes69
aktív tag
Nem igazán értem a kérdést.
A serviio tudja az mkv-t lejátszani, pontosan ezért jó, mert a tv nem tudja.
A tv-t viszont nem lehet erre rábírni, mert sem külső winchesterről, sem pendrive-ról nem játszik le mkv-t usb-n keresztül. A SONY úgy gondolja, hogy ne töltsünk le filmeket, hanem vegyünk bluray lemezt, illetve bluray-lejátszót. Valahol érthető, mert azt is gyártanak, meg a filmgyártásban is részük van. Én reménykedem, hogy hátha egy firmware frissítéssel megoldják egyszer, hiszen sokan úgyis megkerülik médialejátszóval, stb a bluray-lejátszó megvételét. Nem hiszem, hogy amit más gyártók tv-je tud azt egy sony ne tudná, inkább csak nem akarja.
Egyébként úgy is megoldható valamennyire a lejátszás, hogy ha notid van, akkor hdmin összekötöd a notit a tv-vel, és a tv így monitorként viselkedik.
Én nem használom, mert a hdmi csatlakozós notim munkahelyi, ezért nem szeretném filmnézéssel meghajtani.
Remélem segítettem.
Szia! -
szagnes69
aktív tag
Nálam a tv vezetékesen kapcsolódik egy routerhez, és a notim pedig wifin ugyanide. Nem tudom, hogy nálad hogyan van kialakítva a hálózat.
A notira feltelepítettem a serviio 0.6.2 nevű programot, amit innen töltöttem le:
[link]
Én azzal kezdtem, hogy átállítottam a nyelvet magyarra, mert úgy nekem könnyebb, majd utána újraindítottam a serviiot. A Sonyt a program azonnal felismerte a hálózaton Sony Barvia(2011)-es profilnak. A Médiagyűjteménynél a Hely hozzáadásával megadtam, hogy a notim melyik mappáját szeretném a tv-ről látni, és kipipáltam, hogy abban a mappában milyen típusú fájlok vannak(audio, video, stb.)
Az átkódolásnál engedélyeztem az átkódolást, mert csak így tudsz olyan fájlokat is megnézni a tv-n, amit alapvetően a tv nem tudna lejátszani. Amit ugyanis nem tud a tv azt a serviio átkódolja neki. Én még beállítottam, hogy a serviio két magot használjon, mert a notimnak ennyi van. Ahol tudtam, átállítottam a nyelvet magyarra.
Minden beállítást a lapok alján a mentés gombra kattintva menthetsz, én utána újraindítottam a gépet.
Én sem vagyok benne valami nagy profi, csak nem rég kezdtem használni, mert nem igazán tudtam erről a lehetőségről. A tv vásárlása előtt mi már terveztük, hogy venni kell hozzá médialejátszót, mert a SONY próbálja meggátolni az internetről letöltött filmek terjedését (főleg mkv-t). A tv vásárlása után nem sokkal meg is vettük a lejátszót, mi utána csak ezt használtuk. Nem régiben egy másik fórumon ajánlotta a serviio-t valaki, mellesleg nagyon ért a tv-hez, és akkor próbáltam ki. Nálam nem túl gyors a hálózat, ezért marad a médialejátszó.
Ha kérdésed van még, akkor próbálok válaszolni. Ha kell, megadom a másik fórumot is, csak szólj.
Szép napot! -
szagnes69
aktív tag
Lehet, hogy az a gond, hogy az avik közül a divx-et szereti, de az xvid-et nem. Nálam sem játszotta le az xvid-et, mégha látta is a filmet. Mondjuk én nem játszok le usb-ről, mert médialejátszónk van, illetve laptopról serviio-n keresztül nézek filmet, ha valamit a médialejátszó nem játszana le.
-
-
szagnes69
aktív tag
Amikor a tévét vettük, akkor a miénk kb. 10000 Ft-tal többe került, mint a 720-as, pontosan a wifi miatt. Egy Sony központban vettük, és azt mondták, hogy ezeket a wifis tévéket(721) csak Sony centerekben árulják. A 720-as szerintem sem wifis.
Viszont a leírás eléggé félreérthető, én sem értem a "külön megvásárolható hardver kulcs nélkül" szöveget. Pedig ez a sony saját weboldala.Az általam linkelt weboldal áttekintés részénél viszont az alábbit írja:
Csatlakozzon az internetre, és töltsön át internetes videókat közvetlenül TV-készülékére. A vezeték nélküli LAN-előkészítéssel egyszerűen csatlakoztathat egy Sony USB Wi-Fi® adaptert, vezeték nélkül. A csatornák egyre bővülő választékával most még könnyebben élvezheti a kívánt tartalmat a kívánt időpontban.
Fontos lenne egyébként a wifi? Végül mi is húzattunk egy kábelt amikor az iptv-t kötötték be, és azt használjuk. Film lejátszáshoz állítólag az gyorsabb.
Bocsi a rossz hírért. -
szagnes69
aktív tag
Kedves Lucza!
Nekünk 40ex721-es tévénk van. Valószínűleg hasonló lehet a 30ex720-ashoz.
A csatlakozókról és a műszaki adatokról itt tájékozódhatsz:
[link]A mi tévénkben van beépített wifi, ebben tér el a 721 a 720-astól, de a 720-as csak vezetékkel kapcsolódhat vagy esetleg veszel hozzá wifiadaptert 15000 Ft-ért. Nekem hálózati kábellel kapcsolódik a routerhez, és elég könnyen tudtam csatlakoztatni. A számítógépem nem túl erős, de a serviio szépen játssza le a filmek többségét. A 3D-s filmek viszont hálózaton keresztül nekem egy picit akadnak, de mivel van médialejátszónk nem is igazán foglalkoztam vele. A serviio-t inkább csak akkor használom, ha valamelyik filmet nem tudja a médialejátszó lejátszani, de ez elég ritka.
Hogy mennyire éri meg megvásárolni azt nem igazán tudom. A képe nagyon szép, még az SD is elég jó. Nem régiben volt nálunk t-home-os kábeltv-szerelő, mert a többi hagyományos tévénken nem volt tiszta a kép, amióta az iptv-t beköttettük. Volt olyan pillanat, amikor nem is tudtuk eldönteni, hogy a digitális vagy analóg csatornát néztünk. Nálunk mondjuk azért észrevehető volt a különbség, de mondta, hogy volt már olyan helyen, ahol csak egy sony tv volt, és nem igazán lehetett látni a különbséget.
A Sonyval nekünk eddig csak jó tapasztalataim voltak. Megbízható, jó minőségűek a termékeik, mi ezért is választottunk. Mi nem bántuk meg, hogy ezt a tévét vettük, de azért javaslom, hogy hasonlítsd össze más tévékkel is. Ezek a mai televíziók annyi mindenre képesek már. -
szagnes69
aktív tag
Kedves Lucza!
A tévé aktív szemüveges, és egy szemüveg ára olyan 20000 Ft-ba kerül, a gyermek méretek olcsóbbak. Nekünk is hasonló tévénk van, mi nagyon szeretjük. Akciósan vettük karácsonykor két darab ingyen szemüveggel, lehet, hogy érdemes lenne az akcióra várni. A saját médialejátszója kevés formátumot támogat, de serviio-val hálózaton már jól használható. Mi vettünk hozzá médialejátszót, és azzal hibátlanul működik. Nem tudom, hogy mit értesz átlagfelhasználón, de szívesen válaszolok a kérdéseidre. Már ha tudok rá válaszolni.
Szia! -
szagnes69
aktív tag
Kedves Sony Bravia tulajdonosok!
Egy másik oldalon találtam ezt a programot, amellyel hálózaton keresztül lehet távirányítani a tv-t, főleg az internet, illetve a youtube használatában segített nekem, mert ha a laptopomon beírom a kívánt szöveget, át tudom küldeni a televíziónak. Nem kell a távirányítóval küszködni. Nekem hibátlanul működik!
A 329-es számú hozzászólásban van. A készítője kéri, hogy ha lehet minél többen teszteljük.
Szép napot!
-
szagnes69
aktív tag
Kedves Mindenki! Sony Bravia tulajdonosoktól kérdezem, hogy a 3D-s Bravia internetes videók esetében nem tapasztaltátok-e, hogy javult a kép minősége és csökkent az áthallás mértéke a legutolsó firmware frissítés óta? A válaszokat előre is köszönöm! Üdv!
-
szagnes69
aktív tag
válasz
Robbie85 #298 üzenetére
Kedves Robbie85!
Nem vagyok valami nagy szakértő, de nekünk is Sony televíziónk van, de nem 40EX650-es. (40EX721) Az alábbi link a Sony honlapjára hivatkozik, ott az van feltüntetve, hogy P&P van a kinézett tévében, de PIP nincs. A P&P olyan, hogy két majdnem azonos méretű kép megy egymás mellett, és azok között válthatsz, a PIP ( a miénken ez is van ), egy nagyobb képben van egy kisebb. Még csak próbálgattam őket, nem használjuk őket gyakran.http://www.sony.hu/product/tv-102-40-lcd/kdl-40ex650/tab/technicalspecs#tab
Ha esetleg nem bízol a honlap információban, akkor a következő link egy internetes boltot takar, amely három Sonycenter közös webboltja. Ők szívesen válaszolnak, ha kérdésed lenne a tévével kapcsolatban. Ott most le is van akciózva a tv.
http://www.nagyonjo.eu/kdl-40ex650-bravia-lcd-led-tv-0
Hogy melyiket vedd, abban nem tudok segíteni nem ismerem behatóan a Samsungokat.
Sikeres vásárlást kívánok!
-
szagnes69
aktív tag
válasz
laci99999999 #293 üzenetére
Egyet értek veled. Az viszont meglepett, hogy a blu-ray lejátszójuk viszont tudja az mkv-t, tehát ott beépítették ezt a lehetőséget. Lehet, hogy úgy vannak vele, hogy a tévéhez vegyünk lejátszót is? Nem tudom, hátha egyszer tényleg rájönnek, hogy versenyképesebbek, ha javítanak a lejátszón, és jön egy firmware frissítés.
-
szagnes69
aktív tag
válasz
laci99999999 #291 üzenetére
Nekünk egy EX721-es van, de csak nagyon kicsit tér el a tiédtől. Sajnos úgy tudom, hogy valóban nem lehet rajta lejátszani ezeket a fájlokat, mi ezért alapból vettünk hozzá egy médialejátszót, azzal nagyon-nagyon jó. Nem is bántuk meg a megvételét, mert minden filmet lejátszik, nem kell konvertálással sem foglalkozni. Úgy tudom, hogy mivel a Sony érdekelt a filmgyártásban, több 3D-s film elkészítésében is részt vett, ezért nem támogatja a filmek letöltést, neki az az üzlet, ha a blu-ray lemezeket veszi az ember.
Ezért nem valószínű, hogy egyelőre lesz olyan frissítés, ami kezelné az mkv-t. Bocsi a rossz hírért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest