Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosszus87
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
2027 áprilisától valósul meg a fúzió, szóval idén még a szokásos formában jönnek az új Sony modellek, így 26-ban biztosan megy tovább minden változatlan formában. Egyébként én sem temetném még azért a Sony brandet utána sem, és sztem a termék támogatás néhány évig egyébként is tovább él majd. Elég furcsa lenne, ha valaki idén venne egy drága új Sony tv-t és jövő évtől meg le lenne szarva.
-
stemplar07
őstag
válasz
modflow
üzenetére
szerintem ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket.. 49% Sony 51% TCL.. maradt a jogutód.. garanciális, és frissítési szempontból.. (és mint kiderült az amúgy kiváló paneleket gyártó TCL már régóta gyárt a Sonynak.. az más kérdés, hogy a képfeldolgozó technológia és az ATV szoftveres része magasan jobb a Sonynál .. mind amellett, hogy kissé túlárazott,.. jópár külföldi TCL fórumot böngésztem mielőtt a Bravia 9-et vettem, de amikor a kommentek 80%-a arról szólt, hogy kinek melyik firmware kiadás milyen gondokat okozott, hiába a jó miniled panel, inkább a ,,túlárazott,, Sonyt vettem.. a két cég így win-win helyzetbe kerülhet.. én nem temetem ezt a fúziót..
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Star Citizen
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest