Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekop
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
Nos, igazad lett valóban kicserélték a TV-t, kaptam egy másik w75c-t, de az örömöm azért nem felhőtlen. Felhősödés szerencsére ezen már nincsen.
Kicsomagolva a dobozból a készülék hátul kicsit poros volt,és a hátlapját mintha nedves kenővel törölgették volna. Nem is foglalkoztam vele, gondoltam sokat állt a raktárban és poros lett egy kicsit. Bekapcsolva viszont a képe az előzőhöz képest jóval gyengébbnek tűnt, mintha olyan "fakó" lenne. Gyári kép beállítással néztem az előzőt, meg ezt is.
Belepillantottam a szerviz menübe:
[kép]
Ebben azért volt backlight error, meg üzemidő is jócskán (már ha a 2302 az órát jelenti, akkor ez egy kb. két évet futott tv napi átlag 4 órával). Az "régi" készülékemben feleennyi volt.Kíváncsi vagyok, akinek már cseréltek, ők is használt(talán felújított?) készüléket kaptak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest