Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
egy apró pici problémám van. a "tevékenység" gomb megnyomása után ugye mutatja a futo alkalmazásokat az eseményket saját menük.. na nekem itt szagat az animácio amikor másik fülre megyek vagy a saját menüben lefele nyomom a joyt. meg hasonlo fordul elö néha egy két iylesmi esetben más menüben mondjuk telefon könyv például. a tenis játék is szaggat. lehet ezzel valamit kezdeni?
-
karsan
csendes tag
Helló.Akkor nem lenne egyszerűbb xs++ - al mindent bemásolni TPA/PRESET/SYSTEM/MENU-ba,vagy úgy nem működne?
-
ko9
addikt
Hali!
Úgy gondoltam megmutatom már nektek a telómat
Előkaptam a ScreenShooter elfet, és csináltam egypár képet. Csak a LogoChanger ELF ment még, más nem!

+1 elf bekapcsolva mellé, és háttérképcsere, meg egy kis beállítás, és ez jött ki:

Üdv: ExPeacer
-
ko9
addikt
válasz
icebooooy
üzenetére
Hali!
Az nem lehet, hogy azért nincs, mert sok menüben a Walkman menüpont alatt a KDPlayer van behookolva (szép magyar szó
). Vagyis töltsd le, és rakd fel, és sztem menni fog!
Üdv: ExPeacerEgyébként lehet azért nem kapcsolt be, mert nem úgy léptél ki, ahogy mondtam (".."-on enterezgetve, és "are you sure"-ra OK)
-
ko9
addikt
válasz
icebooooy
üzenetére
Hali!
Naakkorgyerünk!1.: Leszeded a progit, ami egy hsz.-el az előbb volt!
2.: Kicsomagolod egy "FAR" nevű mappába
3.: Belépsz az imént kicsomagolt mappába, és elindítod a FAR.exe-t
4.: Bejön egy szép, DOS alapú fájlkezelő
5.: A letöltött menüt kicsomagolod egy mappába (nálam a "MyMenu" lesz a mappanév)
6.: Vissza a FAR-ba (
), nyomsz ez Alt-F1-et!7.: Kiválasztod a jdflasher-t
8.: Mondom a sorrendet, hogy minek kell beállítva lennie: db2020 --- DCU-60 --- 92610 (az utolsó szám nem biztos, a lényeg, hogy itt a legnagyobb!)
9.: Ugordjatok bele a nagy nyúl üregébe! ("Jump down into a big-rabbit hole")
10.: Most gyorsan telóból ki az akksi --> vissza bele --> "C" gombot nyomva dugd rá a kábelt! Erre van kb 45 másodperced, siess

11.: Egypár csík után bejön egy olyan, hogy bflash+ofs+oflash, vagy mind1, a lényeg, hogy két kattintás az "OFS"-re
12.: Itt is jön pár csík, majd bejön egy mappaszerkezet. Már a telefon belső memóriájában vagy, innen NE törölj, vagy módosíts semmit, ha nem tod, hogy mit csinálsz!
13.: menj a TPA/PRESET/SYSTEM/MENU mappába!
14.: Itt törölj ki MINDENT!
15.: Másold be ide a 5. lépésben kicsomagolt mappából mindent, úgy, hogy a jobb oldali részen kikeresed a "myMenu" mappát, és az abban lévő .png képeket, és menu.ml fájlt kijelölöd, és rátaposol az F5-re.
16.: Megvárod amíg felmásolja (ez max 1,5 perc). A
17.: ".."-on enterezgetve felmész addig, amíg azt nem kédezi, hogy "are you sure?"
18.: Nyomsz neki egy OK-t
19.: Megkeresed az ablak jobb felső sarkában az 'X' jelű gombot
20.: Rákattintasz
21.: Kifújod az eddig bentartott levegőt
22.: Pihensz egy kicsit
23.: És rájösz, hogy már a 18. lépésnél kész voltál az egésszel, csak tetszik a 23-as szám ,és azért húztam eddig, hogy meglegyen az ennyi lépés
Bekapcsolhatod a telót 
HA valakinek drivert keresne akkor itt van: [link]
Üdv, és sok sikert! (Képeket kérek a módosításról!!!)
ExPeacer -
ko9
addikt
Hali!
Itt a progi, most perpill többre nincs időm:
[link]
Még láttok ma!
Üdv: ExPeacer -
ko9
addikt
Hali!
Bocsi emberek, csak suli mellett most nem nagyon érek rá, de megpróbálom minél hamareabb összeszedni... Ugyanis azért nem egyszerű, mert azt akarom, hogy ne kelljen vele olyan sokat küzködni, ezért összeszedek egy csomagot, felnyomom vhova, és onnan linkelek. Meghát CiD52-53 stb...
Sietek, miest készvan, küldöm is!
kaci22
csendes tag
Próbáltam én is megkeresni, hogy lehet png-s menüt rátenni,de semmi
Úgyhogy énis várom azt a leírást nagyon!
-
Gondar
tag
Köszi !
Remélem jól fog sólni .) -
ko9
addikt
Hali!
Gondar: A fülesért nézz körül ITT és én garantálom neked, hogy a 2500Ft-os is ugyanúgy sól, mint a 4500-as. Sok sikert!
Ja, és arra az egyre figyelj, hogy legyen hozzá csiptető, és tartalék gumi! Mert ha nincs, z hamisiítvány, és hogy szépen fejezzem ki magam, sz*rt se ér...Üdv: ExPeacer
U.i.: Csinálok egy leírást a menü felrakásához! Majd még jelentkezem! -
icebooooy
csendes tag
ko9 pls írd he hogy kell rá tenni LightTrace_C902 nem megy
plspls help 
-
-
Gondar
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudna ajánlani egy boltot ahol korrekt áron találok "agybadugós" füllhalgatót ?
Haverom w580I-s füllhalgatóját teszteltem és valami baromi szép a hangzása
-
ko9
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
Ejj, én is rossz linket adtam meg, bocsi mindenkinek, tűröm a szidást
Itt a helyes link
Sok sikert mindenkinek! Ha valakinek kell segítség a felrakáshoz, írjon (de no PM!)
ko9
addikt
Hali!
Ejnye Taxi88!!! Rossz linket adtál meg! Flash alapú (swf-es) témákat NEM tudsz K800-ra tenni, helyette inkább itt válogass: GIF/PNG alapú 240x320-as témák
Nekem a Light Trance C902 nagyon bejött, de most Full Alienware tuningom van
Üdv:
ExPeacer -
ChromeX
addikt
hát mit ne mondjak... ma megvettem a telot a tmobilnál 28kért. csodás
minden tökéletes eddig számomra, a kamera meseszép képeket csinál, a zenelejátszo tökéletesen tisztán szol, a hangszoro hangminösége is kifejezetten remek, a gombok megvilágítása az a lilás derengés
nagyon jol néz ki, ha eszembe jut még valami majd írom -
icebooooy
csendes tag
sűrgős pls valaki

-
icebooooy
csendes tag
Hali a soft frissítésnél meddig kell várni mert azt irja h please wait :S
egy jó idelye kösszi a választ előre is
-
ChromeX
addikt
ilyen telot készülök venni és azt szeretném kérdezni a tulajoktol hogy a zenelejátszo milyen? ugye nicns semmi különbség a walkman-es telokhoz képest. milyen képeket csinál a 3.2es kamera és ha találattok valami hibát ilyesmit akkor kérlek írjátok le nekem, köszi

-
^Clown
addikt
Nyugtassatok meg, hogy nem az összes K800i-nek ilyen a lencsetakarója: [link] Köszi

-
A legegyszerűbb dolog Sony Ericsson telefonnal dolgozni.
A kábeles, vagy BT-os csatlakozást követően, egyszerűen áthúzod a tartalmakat a megfelelő könyvtárba.
Ha van témád, amit letöltöttél a netről, akkor fogod ezt a .thm fájlt, és a telefon Theme fájljába másolod.
Teheted ezt simán Fájlkezelőben, Total/Win Commanderben, vagy ha BT-on keresztül csatlakozol a számítógépeddel, akkor annak a progiján keresztül.
Ha játékot, vagy más java alkamazást szeretnél, akkor a .jar fájlt fogod, és a telefon Others (egyéb) mappájába húzod, majd a telefonon csak telepíted, miután végeztél az adatok áttöltésével. Akkor egyszerűen csak telepítés, és kész.
Képeket, hangokat szintén ilyen könnyen pakolhatsz a telefonra, vagy akár onnan a gépedre.Nem kell semmi ördögi műveletre gondolni.

Programok: mint írtam, java alapú programok futnak, gyakorlatilag mindegyik, ami mobiltelefonra íródott, és a kijelzőfelbontása nem tér el nagyon a telefonétól.
Egy 128x128 pixeles alkalmazás, játék murisan néz ki...Igen, a telefonkód alapesetben 0000.
Remélhetőleg a tulaj nem változtatta meg...
A memkarin lévő demo, vagy nem törölhető játékokkal ne is töröődj, csak tűrd meg őket.
Ha a telefon teljes visszaállítása, és a memkari formázása után is megmaradnak, akkor hadd, hagy maradjanak, kiharcolták maguknak az ottmaradást...
mrlujoak -
beci
őstag
Sziasztok.Tegnap vettem egy k800i telót használtan.Nagyon megvagyok vele elégedve.Lenne egy kérdésem viszont.Memkarin vannak játékok,mindeneggyi 2szer,amiket nem enged a teló törölni.Hiába formázom le a kártyát,akkor sem tünnek el.A memkari jele,egykulcs,és egy piros vonallal áthuzott ikonok vannak elöttük.Hogyan törölhető?Ja,és mi a tel kód alapba? 4db 0 ugye?
És hogy még legyen mit olvasnotok,lenne egy kérésem.
Valaki leirná nekem,hogy milyen programok futnak el rajt,és hogyan kell felrakni egy témát vagy alkalmazást?Köszönöm a segitséget előre is.
-
Tigo
tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne csak, hogy van-e valami különbség, hogy 2MP vagy 3MP-vel fotózok? Képminőség stb..
Köszi -
taxy88
aktív tag
Flash alapú menüt nem lehet k800-ra tenni
->azért ez csak egy 2005-ös modell
Viszont vannak nagyon jó menük amik már kiköpött flash menünek tünnek -
ko9
addikt
válasz
sesztakbence
üzenetére
Hali!
Erre kíváncsi lennék hogy csinálta meg... Nem emlékszel, h mien szoft volt rajta? Mert nagyon sokan próbálták, és nem jött össze nekik... Max egy GIF alapú Flash-hez hasonlító menu.ml-t én is tok csinálni, de igazi flash menüt nem... 1kérdés: ha témát váltottál a menü is változott? Ja, és a zenelejátszóban a felfele gombra behozta a lejátszási listát? És volt Album alapú keresés? Köszi előre is!
Üdv:
ExPeacer -
sesztakbence
tag
Nem, sajnos nem lehet megoldani...
Kedves barátom!
Nekem pont ilyen a K800i-m! Walkman 2.0-s zenelejátszó! Flash menü!
Eddig nagyon nem tetszett és most se tetszik! A zenelejátszó az tetszik de a flaash menü az nem!
Így vettem egy embertől! Ő csinálta meg így! Amúgy nagyon faja lett! -
Ricardo
titán
válasz
eastsider
üzenetére
egyébként miket lehet rajta moddolni szoftveresen?
Nézz körüll itt! -
eastsider
nagyúr
köszi, már vettem, ennyiért nagyon drága lett volna
de köszi 
azt legalább meg lehetne oldani valahogy, hogy ne keljen lejátszási listába menni, h lehessen böngészni a számok között lejátszás közben, ez így nagyon suta...
walkman 1.0 szoft kéne rá
egyébként miket lehet rajta moddolni szoftveresen?

amúgy régebben kérdeztem, hogy milyen az a gyári típusú előlap...
rendeltem egyet, de nagyon gáz volt, inkább ráfizettem egy eredetire (THX, Gigatel, nagyon korrektek voltak)egyébként azt ötlöttem ki, hogy olyat kéne cisnálni, hogy az eleje ezüst, a háta meg fekete, nagyon király lenne
csak már nem akartam költeni... -
ko9
addikt
válasz
eastsider
üzenetére
Hali!
Nem, sajnos nem lehet megoldani... Maximum egy VKP-val egy Walkman 2.0-s kinézetet lehet neki adni. Kutatók ezrei(
) dolgoznak a megoldáson, de még nem jöttek rá, hogyan lehetne Walkman mobil a K790/K800/K810-ből, Walkman zenelejátszóval és Flash menüvel...
Üdv:
ExPeacer
Küldtem egy PM-et egy kamerarészről, nem volt jó? Sztem ez volt az. -
eastsider
nagyúr
Hali!
valahogy meg lehet oldani, hogy a gyári zenelejátszó helyett egy Walkman 2.0-s legyen a telón? valahogy fel lehet rá rakni?előre is köszi!
-
ko9
addikt
válasz
mcmester21
üzenetére
Hali!
Persze, vidd be. Nekem is volt a belső hangszóval bajom, de nekem egyáltalán meg se szólalt. Szétkaptam, arrébbhajlítgattam az érintkezőket, és azóta jó
Meg 1ébként is ha nem tudják megcsinálni, akkor követelj egy újat
Üdv:
ExPeacer -
kp78
veterán
válasz
mcmester21
üzenetére
Legalábbis minden bizonnyal megpróbálnak kezdeni vele valamit.
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok! 2 Hónapja vettem a k800i-met,és egy hete elkezdtem hallani amikor telefonálok, hogy mikor beszélnek zúg a hangszórója, mintha halna megfele, a magasabb hangoknál van ez. Szerintetek ezt ha beviszem a T-mobilehoz akkor megcsinálják garanciálisan?

-
ko9
addikt
Hali!
K800-nál az R8BF003 a legjobb szoft, de nagyon ajánlatos, ha moddolni akarjuk, akkor rárakni a K810 R8BA024-es szoftot.
Lejárt a Mod-időlimit...
1ébként a K770-ről annyit, hogy az DB3150-es, vagy PNX5320-as, nem tudom pontosan, mind1, az a lényeg, hogy szinte egyetlen mostani tuning se jó rá, rohadtnehéz függetleníteni, és egy ideig szerintem nem is fog változni a helyzet...
A kamerájáról annyit, hogy a K800i-ben Sony - MCB881 kamera van, a K770-ben meg Samsung Techwin - 1200-0112. Sztem a Samsung jó optikákat gyárt, azért nem lehetne sokkal rosszabb, mint a K800i-jé... De hát élőben még nem fotóztam vele, de ami késik nem múlik
Üdv:
ExPeacer -
omega88
csendes tag
dupla
-
omega88
csendes tag
Valaki egy K800i-s videót nem tudna be linkelni?
Nagyon meg köszönném
-
róland
veterán
válasz
--Nozbert--
üzenetére
Akkor erre mit mondanál: R1ED001 (060831)?
- s tökéletesen működik a telefon. -
--Nozbert--
aktív tag
Ezt érdemes frissíteni: R8BF003 ?
-
Istvan89
tag
egy olyan kérdésem lenne a telóval kapcsolatban...
nálam a szempontok: vékonyság-vastagság
kamera minőségnos ugye nyílvánvaló h k770 vékony, k800 kamerája jobb
de ha nekem igen fontos a vékonyság akkor vegyem a k770i-t vagy tényleg annyira fos képeket csinál a k800hoz képest h vegyek inkább k800i-t (volt k800i-m teljesen jó volt, csak hát vastag)
szoftveresen mi különbség van a 2 teló közt? vagy csak külsőben tér el egymástól meg kamera minőségben?
köszi a választ előre is

-
taxy88
aktív tag
válasz
omega88
üzenetére
Nagyon jó kis teló!Bátran merem ajánlani.Nekem csak az a gondom vele h tul sok van már belőle(másfél éve csak nekem volt ilyen az osztályba mos meg már a felének az van
)
Ajánlom neked a K770-et is hasonló tudással(ebben van más HSDPA is),jah és a Vodánál most 25k kártyásan!!
-
omega88
csendes tag
Helló! Nézétek el ho nem olvasok el 5k hozzászólást ,de a kérdésem a következő: Mi a véleményetek a SE k800i-ről? Meg éri-e a pénzét?

-
AMD Power
titán
Most egy ideig megint K800i-t fogok használni. Még mindig imádom ezt a típust.

-
Peet20
csendes tag
Hi!
Nem tud valaki olyan programot mondani amivel K800i-n .avi kiterjesztésű állományokat le tudok játszani, esetleg ami feliratot is tud?
-
csoe
tag
Sziasztok!
Eddig a Google Maps 2.1-et használtam, de ma, a 2.3.1-es telepítése után nem hajlandó elindulni, "az alkalmazás túl sok memóriát használ" szöveggel.
Más, tapasztalt hasonlót? A korábbi verzió nincs már meg (alkalmazás cseréje...), ha valakinek van linkje, küldje el, legyen kedves...
Köszönöm.
-
ko9
addikt
Hali!
Ha most köcsög akarnék lenni azt mondanám így jártál
De mivel nem akarok az lenni ezért az mondom, hogy szerintem nem raktad fel a frissített JDFlasher plugint... Vagy nem jól használtad...
[link] <-- innen tod leszedni
Használat:
Bemásolod a Far Plugins mappájába --> elindítod a Far-t --> Alt+F1 --> jdflasher --> most nem tom fejből, de szerintem van olyan, hogy CiD53... --> és ugordhatsz
--> ofs --> és másolhatsz...
Ha nem jó, szóljatok rám, és megnézem
Csináltam egy magyarítást a JDFlasherhez, majd felrakom vhova.
Sok sikert!
cellpeti
nagyúr
Olvasgattam,hogy így moddoltátok,meg moddolt menü,meg láttam itt firmware frissítéseket,meg kamera driver,meg láttam azt is,hogy lehet más teló szoftverét is rárakni!
Ezeket le tudná valaki írni,hogy milyen kábelel lehet ezeket csinálni,meg ilyesmi.
Tudna valaki segíteni?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Most lett ilyen telóm. Tudnátok linkeket adni,honnan érdemes progikat letölteni hozzá,esetleg jobb zenelejátszót,mit lehet mrajta átvariálni,menü stb. ilyenekre lennék kiváncsi.
Játékokat honnan lehet stb...
Nagyon megköszönném a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
grat

( mi lehet a baj?
Bekapcsolhatod a telót

köcce