Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondar
tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Helló,
Már az volt, hogy a szervízzel egyeztettem, hogy kb öt ezerért megcsinálják a telómat. Mondom oké, délután hozom is be, csak otthon keresek egy másik telefont amit tudok addig használni amíg ezt megcsinálják. Itthon ahogy rakosgatam a SIM kártyákat egyik telóból a másikba, gondoltam mégegyszer megnézem, hátha jó a hangszóró és működik.
Ez ugye előző héten volt, és azóta is rendesen működik a teló. Lehet, hogy a sokszori újra indítás és az aksi ki-be rakása segített neki ? -
Gondar
tag
Sziasztok!
Lenne egy gondom. Tegnap este még teljesen jól működött a telóm, ma próbáltak hívni reggel, de a füllhalgatós hangszóróból nulla hang jön ki. Ha kipróbáloma szolgáltatási teszteknél ott se hallatszik semmi se
Nyílván próbáltam újra indítani stb. de semmi se változott. Ja és mindig egy szövet tokba zsebbe vagy aztalon tartom, tehát szerintem kizárt, hogy valami külső bajtól lenne.. Valaki tud segíteni ? -
Gondar
tag
Kinézetet nem nagyon akarok váltani, ha lehet. Csak a megabass érdekel. Mi ez a vkp ? Illetve egy részletesebb leírást tudnál linkelni ?

Közbe rájöttem, hogy azért nem nagyon akarja felismerni a gépem, mert az adatkábelnek az egyik tüskéje teljesen be van nyomódva és szerintem nem érintkezik rendesen a telóval, ha rádugom. Hétfőn lehet kéne venni egy új kábelt

-
Gondar
tag
Sziasztok!
Kb 2 éves lesz a telóm és nagyon meg vagyok vele elégedve. De mostanába olyanokat csinál, hogy magától újra indul, ha rádugom gépre akkor nem ismeri fel a gép, néha kiírja, hogy rakjam be a sim kártyát. Ha valakit felhívok, akkor utána nincs benne a hívás listába stb.. Szerintetek mit csináljak ? Amúgy nagyon vigyázok rá szinte mindig egy ilyen zokni szerűségbe van, vagy az asztalon tartom
Másik kérdés, hogy láttam haveromnál egy új sony telefont valami C-szériás, de már abba is benne van a zene lejátszásban a megabass nevű mód. Megoldaható lenne, hogy az én telefonom is tudja ezt ?
Válaszokat előre is köszi.
Előttem szólókhoz, szólva simán bírja a telóm 3 napig úgy, hogy reggel és délután zenét hallgatok rajta, fényképezek vele, meg persze telefonálok rajta

-
Gondar
tag
Köszi !
Remélem jól fog sólni .) -
Gondar
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudna ajánlani egy boltot ahol korrekt áron találok "agybadugós" füllhalgatót ?
Haverom w580I-s füllhalgatóját teszteltem és valami baromi szép a hangzása
-
Gondar
tag
Én is karácsonyra vettem/kaptam a mobilt eddig minden nyagyon szír csak nézek mint rozi a moziban mondjuk nem meglepő a motorola v360 után

-
Gondar
tag
Sziasztok !
Szeretnék bele venni 1 vagy 2 giga memóriát vki nem tudna mondani egy jó boltot vagy ph!-s hirdetést(megbízhatót) .Előre is köszi. -
Gondar
tag

Ugyan arról beszélünk ?
-
Gondar
tag
Hali
Mediamarktba kipróbáltam a k850i -t nagyon zsír
Elején amugy nem jöttem rá hogy érintő képernyős na mind1 remélem árba se lesz vészes következő évre -
Gondar
tag
köszi a választ

-
Gondar
tag
sziasztok !
ha akarok vele majd filmet nézni lehet a mobilon filmet tekerni ??
illetve lehet teljes képernyőn lejátaszni ?+mekkora felbontás ,fps, bitratos vidókat enged lejátszani ?? előre is köszi -
Gondar
tag
26 e előfizuval XD
-
Gondar
tag
shoppingwolrd vki már rendelt tapsztalatokat létszi
-
Gondar
tag
Spartacus MOD ? iPhone túl gizda lenne..
-
Gondar
tag
XD még azt se tudom honan kaparjam elő a k800 ra
de meg lesz..Jó is lenne az élet egyik nap ezt másik nap meg a másikat használnám meg venék egyet vasárnapra vmi üneppi mobilt -
Gondar
tag
Lol már minden tesztet elolvastam amit a gúgli talált XD
-
Gondar
tag
Hali hó azokat kérdezném akinek van tapasztalata a noki n73 mal és a k800i vel is kapcsolatban kinek meikről mia véleménye létsziírjatok egy kicsit .Előre is köszi.
-
Gondar
tag
hmm még headsetet is kapok de jó
-
Gondar
tag
ja még egy kérdés mit adnaka telefonhoz vodánál headset memókártya adatkábal ??
-
Gondar
tag
köszi akkor az lesz az uj telom..sry nem tudok írni
-
Gondar
tag
sziasztok egy ilyen telóval szemezek megéri a 36 rongyot vodánál ? telefonálára(meglapő)+fényképezére+zenehalgatára+videó,film nézésre jó ,?
Aki már netezett rajta az mondja meg pls hogy menyibe kerül rajta ha meg akarok nézni egy weblapot előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és igen kihangosítva normálisan szól a telefon, hívás közben is.