- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgx
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Solution 10II tabot pár napja. Valóban 70k alatt volt az ára a 1.100 forinttal.
A tabhoz tartozékként hálózati töltőt, adatkábelt és OTG kábelt csomagoltak a dobozba.
Maga a gép nagyon tetszetős, aluminium hátlapos, jobb oldalán felül van egy visszagomb, alatta pedig a hangerő szabályzó.
A tetején jobboldalon a ki-be kapcs gomb, baloldalon pedig füles kimenet, micro HDMI, micro USB és a táp bemenet.A hátoldalon felül középen lepattintható fedél, alatta a két SIM-kártya foglalat, valamint a microSD helye.
Első nyúzásra 7 óra 10 percet bírt teljes idő alatt bekapcsolt navigációval. Gyorsan talál gps jelet még a belvárosban is.
Nagyon gyors gép (quad proc. és 1 giga RAM). A beletett net kártyát azonnal felismerte működik is szépen.
A saját levelező rendszere nekem nem nagyon akar működni, mert nem töltötte be a letöltött leveleket. (Ezt egy másik progival orvosoltam)
Első tapasztalatok alapján jól funkcionál az automata fényerő szabályzója is. Teljes napfényben a képernyő jól olvasható. (Élvezhető volt rajta a film) A hangszóró jól szól még nagy hangerőn sem torzít.
A telefon funkcióit nem használtam (szerintem nem is fogom)Egyelőre ennyi. Meglátásom szerint jó kis gép, multifunkciós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóhifi
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest