- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgx
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Solution 10II tabot pár napja. Valóban 70k alatt volt az ára a 1.100 forinttal.
A tabhoz tartozékként hálózati töltőt, adatkábelt és OTG kábelt csomagoltak a dobozba.
Maga a gép nagyon tetszetős, aluminium hátlapos, jobb oldalán felül van egy visszagomb, alatta pedig a hangerő szabályzó.
A tetején jobboldalon a ki-be kapcs gomb, baloldalon pedig füles kimenet, micro HDMI, micro USB és a táp bemenet.A hátoldalon felül középen lepattintható fedél, alatta a két SIM-kártya foglalat, valamint a microSD helye.
Első nyúzásra 7 óra 10 percet bírt teljes idő alatt bekapcsolt navigációval. Gyorsan talál gps jelet még a belvárosban is.
Nagyon gyors gép (quad proc. és 1 giga RAM). A beletett net kártyát azonnal felismerte működik is szépen.
A saját levelező rendszere nekem nem nagyon akar működni, mert nem töltötte be a letöltött leveleket. (Ezt egy másik progival orvosoltam)
Első tapasztalatok alapján jól funkcionál az automata fényerő szabályzója is. Teljes napfényben a képernyő jól olvasható. (Élvezhető volt rajta a film) A hangszóró jól szól még nagy hangerőn sem torzít.
A telefon funkcióit nem használtam (szerintem nem is fogom)Egyelőre ennyi. Meglátásom szerint jó kis gép, multifunkciós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest