Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tgx

csendes tag

Sziasztok!

Megvettem a Solution 10II tabot pár napja. Valóban 70k alatt volt az ára a 1.100 forinttal.
    A tabhoz tartozékként hálózati töltőt, adatkábelt és OTG kábelt csomagoltak a dobozba.
    Maga a gép nagyon tetszetős, aluminium hátlapos, jobb oldalán felül van egy visszagomb, alatta pedig a hangerő szabályzó.
    A tetején jobboldalon a ki-be kapcs gomb, baloldalon pedig füles kimenet, micro HDMI, micro USB és a táp bemenet.

A hátoldalon felül középen lepattintható fedél, alatta a két SIM-kártya foglalat, valamint a microSD helye.

Első nyúzásra 7 óra 10 percet bírt teljes idő alatt bekapcsolt navigációval. Gyorsan talál gps jelet még a belvárosban is.
    Nagyon gyors gép (quad proc. és 1 giga RAM). A beletett net kártyát azonnal felismerte működik is szépen.
    A saját levelező rendszere nekem nem nagyon akar működni, mert nem töltötte be a letöltött leveleket. (Ezt egy másik progival orvosoltam)
    Első tapasztalatok alapján jól funkcionál az automata fényerő szabályzója is. Teljes napfényben a képernyő jól olvasható. (Élvezhető volt rajta a film) A hangszóró jól szól még nagy hangerőn sem torzít.
    A telefon funkcióit nem használtam (szerintem nem is fogom)

Egyelőre ennyi. Meglátásom szerint jó kis gép, multifunkciós.

• tgx

csendes tag

válasz tibi72 #184 üzenetére

Sziasztok!

Solution 10 II 2013.11.25. napjától lehet kapni. 70k alatti áron.

[link]

Új hozzászólás Aktív témák