- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halfer
tag
Szép az IPS2, nekem láthatóan szebbek a színek, mint mondjuk a Solution10-nél amit élőben tapogattam meg. Galaxy Tab 3-ról tudok összehasonlítást adni és nem, nem éri el azt a minőséget, legalábbis színekben nem. Annyira nem teltek a színek, mint Tab-nál, de Solution10-nél minden fakóbb volt: pl. a piros nem volt igazi piros, míg Solution10II-nél valóban piros.
De nem tudom hol tudod megnézni élőben, talán a hivatalos forgalmazót próbáld meg, keress rá guglin a nevükre, fejből nem tudom.
-
Halfer
tag
Egyik ismerősöm vett Solution10II-t és egész sokat használtam én is. Pontosan mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban?
Pár tapasztalat:
Kijelzője szép, HD filmeket jól viszi, hangerő és hangtisztaság is jó, akksija egész jó kb 8 órát bír folyamatos wifivel és kvázi folyamatos chat-tel és böngészéssel, anyaghasználata is remek, kifogástalan, hátulsó kamera képe nem a legjobb de nem hiszem hogy sokan fotózásra akarnák használni, a sebessége pedig szintén kifogástalan. -
Halfer
tag
Overmax Solution10II-höz csak Overmax bluetooth billentyűzet vehető vagy jó hozzá bármilyen? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged