Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Megkövetem magam: Gondoltam felteszem a Kane and Lynch-et és az is ugyanezt írta ki... "A windows installer szolgáltatás nem elérhető". "Majd miután elszállt: a rendszer nem találja az indítófájlt: (és itt a file neve)...
Személy szerint ennek nagyon örülök mert egy marhaság és fogalmam sincs mi baja... Tisztán látom 2012-t, amikor a 16 magos procival szerelt rendszeremen a Windows Happyness: Delirium Edition egy különösen beszívott pillanatában közli: "a gép működése leáll, mert nem találom az alaplapot." vagy: "a szoftver teljesítménye csökkenhet a túl sok processzormag miatt, a Windowsnak ugyanis túl sok mindenre kell odafigyelnie."
Nem vicc. Nem tudom hányan kaptatok már a Windows XP-től hibaüzenetet kb. a következő felirattal: "A file másolása nem lehetséges, az elérési út túl bonyolult." Elmentettem, ha valakinek kell, elküldöm .jpg-ben. Komolyan mondom, most vigyem pszichológushoz a rendszert vagy mi?
-
Silenzio
addikt
Nekem se megy ez a buzi SoF... Használ még itt valaki Vindóz Cisztát? Mert a telepítőnél már hibát ír ki és kilép - lehet a rendszer bajos neki. A gép stabil és minden fut vele (csak ez nem, nem is települ és semmi értelme a hibaüzenetnek amit kidob)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest