Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
halhatatlan
aktív tag
játsza ezt még valaki? mért nem jó a multija?
-
halhatatlan
aktív tag
üdv!
tudna nekem valaki választ arra hogy most mi a faxért nem megy a multi online része?
a választ megköszönném üdv -
Bubaa
csendes tag
Lenne egy olyan nagy kérdésem hogy teljesen jól megy a játék meg minden , de elindul a játék és nincs normális kép, színek ilyen kékes lilás kép van...
Ilyenkor mi a teendõ, mi lehet ennek az oka, hogy lehetne ezen javítani hogy normális legyen ??http://pcforum.hu/tudastar/?kbid=101552&no=1&op=download Ilyen a képe.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
-
pszichiater
senior tag
Sziasztok! Én kb két éve játszom ezt a játékot, gyakorlatilag minden nap. MP-ben mindíg találkozom magyarokkal, csak ugye nincs chat, ezért nincs is kommunikáció.. Ezúton keresem honfitársaimat...!!!
-
vallas
őstag
Helló!
olyan kérdésem lenne, hogy valószínüleg a game végén járok, a két testvérből a másodikat kell kinyírni, egy bárban, de eddig més sehogy sem sikerült, elértem az első mentéséig, és most a bárban lövöm, de volt, hogy belelőttem kb 4 tár golyószórós lövedéket, de nem murdelol meg
van valmi trükkje, vagy csak még adni kell a pofájának?
ha valaki végignyomta, adhatna tanácsot!
Aki a helikoptert kérdezi, az gondolom a falus pályán van, ahol sok ellenség van, és egyik másiknál van rakétavető, én azzal szedtem le, meg a gránátvetővel felváltva, ha távol volt rakétavető, ha közel gránátvető.
-
capafog23
őstag
A hétvégén kezdtem el tolni xbox360-on nagyon jó játék szerintem, csak ajánlani tudom!
-
A #248-ra valaki esetleg, aki már túl van azon a pályán?
-
Mozso26
senior tag
válasz
Menthirist #253 üzenetére
Meg kell pacholni.
Nekem is szar volt simán.
-
wáá
leszedtem, amíg nem mozdulok csak nézelődök az első pályán, addig okés, megfordulok amerre kellene menni, és halálra akadja magát (a menüben még az egér is akad)
ötlet miért?
gép lenn (nem hiszem, hogy kevés lenne hozzá) + vista ultimate x64 -
bach22
tag
hali!! letöltöttem a játékot, és naon jó. csak egy gond van vele, nem tudok egy szerverre se kapcsolódni. nem tom miért van ez.
-
Mozso26
senior tag
Tudja már valaki azota hogy hogyan kell leszedni a helit? Hetekkel ezelött kérdeztem, de eddig nincs válasz. Ott elakadt mindenki és fel is adta mint én?
-
tomika1888
csendes tag
Hellosztok! egy kis segítséget kérnék mert az a szar dolog van velem hogy rohadtul kiakartam már próbálni a játékot le is szedtem végre feltettem és a játék elindul meg minden csak az az egy szépséghibája van hogy nincs kép! ha vki tud vmi megoldást írni az írja meg!! köszönöm szépen előre is!!
-
Sziasztok!
Azon a pályán vagyok, ahol kötélhidakon , meg szikllákra épített álláványokon kell menni. Már mindenkit kinyírtam és nem tudom, hogyan kell továbbmenni.
Van egy folyó is, aminek az egyik végén szikla zárja el az utat, a másik vége meg vízesés, ahol ha leugrok, kampec...
Merre tovább?Előre is köszönöm a segítséget.
-
euforia
tag
válasz
Sirandrish #246 üzenetére
ha már ittartunk a hellgate is ugyanerre a sorsa jutott amiért neked is
Pedig az bejött lvl 20 ig vittem de már kurva idegesítő és játszhatatlan volt:S
-
euforia
tag
válasz
hülyegyerek #244 üzenetére
én már letöröltem addig volt vmennyire élvezhető mig megnem akadtam csak mentem és löttem de az h egy résznek többször is nekifussak az már nuku
-
hülyegyerek
addikt
Hát igen....nem számítottam egy cod-klónra,de azért ez a gamma erősen feszegeti a lomtáram tetejét.A hentelés tetszett kb. az első 10 percig,aztán az is unalmas lett,mint az egész sztori.Mondjuk már az elején sejtettem a dolgot,mikor a grafikai beállításoknál egyedül a felbontást tudtam megváltoztatni...
Mindegy,ahogy az egyik kollega is írta:vinyón elfér,és mikor megunom a texas hold'em-et,akkor majd payback-ezek egy kicsit helyette. -
euforia
tag
de amugy azér jöttem ide mer elakadtam
van egy pálya viszonylag kicsi és körbe körbe repked rajt egy helikopter és lő közbe jönnek emberek is de azokmeg kifogyhatatlanok a map meg köralaku semerre se lehet menni helit meg ak-val nemigazán lehet sebezni mi itt a teendő?
-
euforia
tag
válasz
Sirandrish #94 üzenetére
ha azt nyomod amivel legugoltál akkor feláll
-
mad1
veterán
ez egy bughalmaz...
becelzom sniperrel,lovok es misem tortent volna tovabb lol ram....mellesleg o kispisztollyal eltalal... -
deedee
őstag
apám...ez aztán az abszolút optimalizálatlan gém....
cod4 símán fut a laptopomon,ez meg szaggat mint állat.....5 perc elég is volt belőle:uninstal.....
-
mad1
veterán
ez az uj vgakon miert bugos?betettem a gepembe 8800gtx et.azt azota eladtam,vettem uj alaplapot,most 8800gt nel villog a novenyzet...a furcsa az hogy a 7800gt nel nem csinallta...
valami pach segithet a dolgon??? -
euforia
tag
válasz
Sirandrish #233 üzenetére
hát nálam egykét helyen tizenfps ek vannak:S
-
euforia
tag
a grafika sztem abszlut helytálló a többit meg hagyjuk
Viszont durvállom a gépigényt
-
Mozso26
senior tag
Nekem nagyon tetszik.
Viszont a helikopteres boss-t nem tom kinyirni.Ez az a pálya amikor egy helikopteres néger ficko üldötz egy kis falucskában és folyamatosan ujratermelödnek a katonák.Találtam egy rpg-t azzal kellene leszedni a helit????????PLs help -
Drizzt
nagyúr
A grafika érdekes, mert szerintem nagyon jó lenne, alapból tök jó az engine, de csomó dolgot teljesen elnagyoltak. A csőjátékmenet meg fps-ben nálam kifejezetten előny. Persze nem egy húdenagy játék ez, de néha lehet vele jókat szórakozni, de pl.: a dzsungeles pálya 2007-es szemmel is bőven korszerű kategória.
-
HolloW
senior tag
Ha a szemedet szép tágra nyitod és megnézed a részleteket, hogy mit sikerült összehozniuk ennek a csapatnak, akkor megérted miről beszélek. De a grafikaval van a legkisebb baj, a többi hiba mellett eltörpül szinte. A csőbenjátszódó játékmentet fogalmát teljesen kimeríti, első 10 perc elég szórakoztató, de azután kezdenek ismétlődni a dolgok ... mindegy, kinek mit tetszik...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Zsolti0609 #221 üzenetére
Rakd fel a patchet, asszem nekeem az megoldotta, de már nem emlékszem tisztán.
-
Zsolti0609
tag
Egy kis probélémám van a játékal!A fák meg ami zöld pl,lapu levél meg ilyenek ugrának rajta az árnyékok és eléggé zavaró!Valaki tud segiteni a probléma megoldására?
-
qdak
addikt
valaki tolja neten? mert nálam azt csinálja v mikor : mintha 1000 el pörgetném a görgöjét az egérnak s nem tok lőni (1 ik hawernál is)
multiban nem lehet chatelni ? -
RasHaN
aktív tag
válasz
Sirandrish #217 üzenetére
10/10, csillagosotos+goty+
?
-
HolloW
senior tag
válasz
mert_csokis #214 üzenetére
Ha kikapcsolnád ezt a funkciót a játékban, mi maradna ? Ostoba story, elcseszett irányítás, semmi hangulat, zéró megjelenés. Amúgy meg nem lehet kikapcsolni, mint ahogy semmit sem lehet benne állítani az irányításon meg a hangerőn kívül. TRASH.
-
mert_csokis
senior tag
Üdv!
A játékon belül ki lehet kapcsolni a leszakadó testrészek opciót? Illetve az érdekelne még,hogy a gore opciót lehet-e állítani mondjuk low-ra...
-
v.tom
őstag
Hát ember... Nem semmi vagy! Szerintem te is(kövezz meg ha nem) használsz/használtál/használni fogsz nem jogtiszta szoftvereket, mint az emberek túlnyomó többsége. Tudod mielőtt ilyen hangnemben fikázol másokat először
1. gyakorolj némi önkritikát
2. tanulj meg olvasni
3. menj illemtanárhoz. -
v.tom
őstag
A Vista alatti hiba nálam is előjött(elmegy a hang és megtölti a memóriát), de miután felraktam a megjelent pár megás patch-et már hibátlanul fut.
Hát mit is mondjak nem vagyok elragadtatva tőle... A grafika szp de láttam már szebbet is, a játékmenet pedig nagyon unalmas és fárasztó. Szerintem ez arra lesz jó hogy a vizsgaelnökömet képzelem majd az ellen helyébe és aprítom néha egy-egy kevésbé sikeres vizsga után -
RpPRO
őstag
válasz
Sirandrish #203 üzenetére
Megkovetnelek, mert ne te irtad be azokat, hanem chrisisbest04. Bocs. Attol meg remelem, h neha kimozdulsz otthonrol az alvason-gepezesen kivul.
-
Silenzio
addikt
Megkövetem magam: Gondoltam felteszem a Kane and Lynch-et és az is ugyanezt írta ki... "A windows installer szolgáltatás nem elérhető". "Majd miután elszállt: a rendszer nem találja az indítófájlt: (és itt a file neve)...
Személy szerint ennek nagyon örülök mert egy marhaság és fogalmam sincs mi baja... Tisztán látom 2012-t, amikor a 16 magos procival szerelt rendszeremen a Windows Happyness: Delirium Edition egy különösen beszívott pillanatában közli: "a gép működése leáll, mert nem találom az alaplapot." vagy: "a szoftver teljesítménye csökkenhet a túl sok processzormag miatt, a Windowsnak ugyanis túl sok mindenre kell odafigyelnie."
Nem vicc. Nem tudom hányan kaptatok már a Windows XP-től hibaüzenetet kb. a következő felirattal: "A file másolása nem lehetséges, az elérési út túl bonyolult." Elmentettem, ha valakinek kell, elküldöm .jpg-ben. Komolyan mondom, most vigyem pszichológushoz a rendszert vagy mi?
-
Silenzio
addikt
Nekem se megy ez a buzi SoF... Használ még itt valaki Vindóz Cisztát? Mert a telepítőnél már hibát ír ki és kilép - lehet a rendszer bajos neki. A gép stabil és minden fut vele (csak ez nem, nem is települ és semmi értelme a hibaüzenetnek amit kidob)
-
RasHaN
aktív tag
sztem a sims uj kiegeszitojetol szall el mindenki agya
-
Thomas1
addikt
Jujj, ez a nagy civakodás biztosan a játék súlyosan elmekárosító, és öldöklésre buzdító kisugárzása miatt van.
-
Sirandrish
legenda
mivan ember? elgurult a gyógyszer?
youtube-ra gameplayt raktam fel (mert sokan kiváncsiak voltak milyen) és nehogy már tőled kelljen engedélyt kérnem arra hgy feltöltsek egy saját videot...sehol sem irtam hogy megvettem ugyhogy ne siránkozz már...
amugy ilyet ki irt be hgy "the game sucks, don't buy it"?...én tuti hogy nem de mindegy...
a crysist meg még millió játékot más is végigtol megjelenés előtt...
meg amugyis...kipróbálok mindent mielőtt megveszem...nah nem mintha beszámolnivalóval tartoznék neked...inkább maradj csendben számlj el 10ig és minden rendbe jön.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest