- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne balhézzatok
neked működik örülj neki és kész. De hidd el hogy akik azt állítják azoknak meg nem. Régi Samu gond ez ahogy vissza olvastam. Csak azt kéne kiviből megtudni hogy ez csak az exynos-os Samukra igaz!? -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Tudom,neheztelsz rám mert nem sikerült a HMD barbis nokiát beszerezni neked és nem tudtunk bevenni a klubba....bocsi
-
Persze jogos ezt is elfogadom
ezért írtam hogy kinek mi a fontos. Neked eleged lett a sok reklámból stb. ?nekem meg a gyenge térerőből és gps-től. Van miből válogatni szerencsére
de amíg ahogy írták ki lehet irtani a reklámokat,én nem tudok térerőt varázsolni bele,tetszik érteni? -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Jó??? Hát tudod mindenkinek más a jó. De 100körul nem nagyon van jobb. Erős proci(körbe röhögni ezt az "A"szériát,amoled stb. Csak valaki a Samut választja mert nem jön be neki a miui/hááááájper OS stb
-
Nézd nem akarok vitát generálni. Mint írtam nem vagyok semmilyen márkahívő. Sok telót próbálgatok mert érdekel melyik milyen. Ha neked jó örülök hidd el. Nekünk meg pár másiknak meg nem volt jó és most finom voltam. Itt ültem a szobába és amikor kimentem a kertbe kb 6sms jött nem fogadott hívásról....mondom míííííí??? Ugyanazon a helyen a párom ezer éves Redmi Note 10s-be meg akkora térerő volt hogy lyukat ütött az égen. Megyek mert áruszállító vagyok. A 12ker. Hegytető....GPS jel megszűnt...mondom míííííí? Azonnal áttette a karim a Poco X6pro -ba és minden ment flottul.
De hogy a cikkhez is legyen valami:ez a vas se lett valami túl acélos
"most is finom voltam" -
válasz
Kacsakompot
üzenetére
Igen most hogy írod....minden 2.ember nagy 3kilós herékkel rohangál. Kicsit túl liheged. Nem abszurd szerinted hogy nem vagyok elérhető meg GPS jel megszűnt stb???
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem is akarok
na wazze most kapok majd a Samsungosoktól -
Reméljük hogy az A56 jó lesz és elégedett lesz mindenki
-
Nevetni fogsz....egy CMF telot. Úton egy Nord 4 is de ezt megtartom mert nagyon jó
Tudod nem a procival volt gondom a Samunál,nem is a szoftverrel. Nem vagyok semmilyen FAN,de hogy ne legyen térerő az abszurd. Kaptam érte hideget meleget de ahogy át tettem a karima egy mezei akármilyen telóba mindjárt volt térerő ott is ahol az A54-nél nulla térerő volt. A GPS-ről nem is beszélej
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Teeeeeee
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendszergazda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
neked működik örülj neki és kész. De hidd el hogy akik azt állítják azoknak meg nem. Régi Samu gond ez ahogy vissza olvastam. Csak azt kéne kiviből megtudni hogy ez csak az exynos-os Samukra igaz!?
használd megelégedetséggel sokáig👍
Hát mondtam,körbe röhögni az A54-et az A56-ot is megalázná ha kint lenne már
de amíg ahogy írták ki lehet irtani a reklámokat,én nem tudok térerőt varázsolni bele,tetszik érteni?