- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Ne balhézzatok
neked működik örülj neki és kész. De hidd el hogy akik azt állítják azoknak meg nem. Régi Samu gond ez ahogy vissza olvastam. Csak azt kéne kiviből megtudni hogy ez csak az exynos-os Samukra igaz!?
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #48 üzenetére
Tudom,neheztelsz rám mert nem sikerült a HMD barbis nokiát beszerezni neked és nem tudtunk bevenni a klubba....bocsi
-
kbyte1024
veterán
Persze jogos ezt is elfogadom
ezért írtam hogy kinek mi a fontos. Neked eleged lett a sok reklámból stb. ?nekem meg a gyenge térerőből és gps-től. Van miből válogatni szerencsére
de amíg ahogy írták ki lehet irtani a reklámokat,én nem tudok térerőt varázsolni bele,tetszik érteni?
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #34 üzenetére
Jó??? Hát tudod mindenkinek más a jó. De 100körul nem nagyon van jobb. Erős proci(körbe röhögni ezt az "A"szériát,amoled stb. Csak valaki a Samut választja mert nem jön be neki a miui/hááááájper OS stb
-
kbyte1024
veterán
Nézd nem akarok vitát generálni. Mint írtam nem vagyok semmilyen márkahívő. Sok telót próbálgatok mert érdekel melyik milyen. Ha neked jó örülök hidd el. Nekünk meg pár másiknak meg nem volt jó és most finom voltam. Itt ültem a szobába és amikor kimentem a kertbe kb 6sms jött nem fogadott hívásról....mondom míííííí??? Ugyanazon a helyen a párom ezer éves Redmi Note 10s-be meg akkora térerő volt hogy lyukat ütött az égen. Megyek mert áruszállító vagyok. A 12ker. Hegytető....GPS jel megszűnt...mondom míííííí? Azonnal áttette a karim a Poco X6pro -ba és minden ment flottul.
De hogy a cikkhez is legyen valami:ez a vas se lett valami túl acélos"most is finom voltam"
-
kbyte1024
veterán
válasz
Kacsakompot #27 üzenetére
Igen most hogy írod....minden 2.ember nagy 3kilós herékkel rohangál. Kicsit túl liheged. Nem abszurd szerinted hogy nem vagyok elérhető meg GPS jel megszűnt stb???
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
Nem is akarok
na wazze most kapok majd a Samsungosoktól
-
kbyte1024
veterán
Reméljük hogy az A56 jó lesz és elégedett lesz mindenki
-
kbyte1024
veterán
Nevetni fogsz....egy CMF telot. Úton egy Nord 4 is de ezt megtartom mert nagyon jó
Tudod nem a procival volt gondom a Samunál,nem is a szoftverrel. Nem vagyok semmilyen FAN,de hogy ne legyen térerő az abszurd. Kaptam érte hideget meleget de ahogy át tettem a karima egy mezei akármilyen telóba mindjárt volt térerő ott is ahol az A54-nél nulla térerő volt. A GPS-ről nem is beszélej
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Teeeeeee
Új hozzászólás Aktív témák
ma Friss magok új elrendezésben, megnövelt teljesítmény és grafikus képességek. Valószínleg a Galaxy A56-ban látjuk először.
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest