- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Infinix Note 40 Pro+ 5G - túlpakolva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
Nevetni fogsz....egy CMF telot. Úton egy Nord 4 is de ezt megtartom mert nagyon jó Tudod nem a procival volt gondom a Samunál,nem is a szoftverrel. Nem vagyok semmilyen FAN,de hogy ne legyen térerő az abszurd. Kaptam érte hideget meleget de ahogy át tettem a karima egy mezei akármilyen telóba mindjárt volt térerő ott is ahol az A54-nél nulla térerő volt. A GPS-ről nem is beszélej
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
kbyte1024
veterán
Reméljük hogy az A56 jó lesz és elégedett lesz mindenki
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #16 üzenetére
Nem is akarok na wazze most kapok majd a Samsungosoktól
-
kbyte1024
veterán
válasz Kacsakompot #27 üzenetére
Igen most hogy írod....minden 2.ember nagy 3kilós herékkel rohangál. Kicsit túl liheged. Nem abszurd szerinted hogy nem vagyok elérhető meg GPS jel megszűnt stb???
-
kbyte1024
veterán
Nézd nem akarok vitát generálni. Mint írtam nem vagyok semmilyen márkahívő. Sok telót próbálgatok mert érdekel melyik milyen. Ha neked jó örülök hidd el. Nekünk meg pár másiknak meg nem volt jó és most finom voltam. Itt ültem a szobába és amikor kimentem a kertbe kb 6sms jött nem fogadott hívásról....mondom míííííí??? Ugyanazon a helyen a párom ezer éves Redmi Note 10s-be meg akkora térerő volt hogy lyukat ütött az égen. Megyek mert áruszállító vagyok. A 12ker. Hegytető....GPS jel megszűnt...mondom míííííí? Azonnal áttette a karim a Poco X6pro -ba és minden ment flottul.
De hogy a cikkhez is legyen valami:ez a vas se lett valami túl acélos "most is finom voltam"[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #34 üzenetére
Jó??? Hát tudod mindenkinek más a jó. De 100körul nem nagyon van jobb. Erős proci(körbe röhögni ezt az "A"szériát,amoled stb. Csak valaki a Samut választja mert nem jön be neki a miui/hááááájper OS stb
-
kbyte1024
veterán
Persze jogos ezt is elfogadom ezért írtam hogy kinek mi a fontos. Neked eleged lett a sok reklámból stb. ?nekem meg a gyenge térerőből és gps-től. Van miből válogatni szerencsére de amíg ahogy írták ki lehet irtani a reklámokat,én nem tudok térerőt varázsolni bele,tetszik érteni?
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #48 üzenetére
Tudom,neheztelsz rám mert nem sikerült a HMD barbis nokiát beszerezni neked és nem tudtunk bevenni a klubba....bocsi
-
kbyte1024
veterán
Ne balhézzatok neked működik örülj neki és kész. De hidd el hogy akik azt állítják azoknak meg nem. Régi Samu gond ez ahogy vissza olvastam. Csak azt kéne kiviből megtudni hogy ez csak az exynos-os Samukra igaz!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest