- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz kbyte1024 #63 üzenetére
Nme is. Amúgy az vicces, hogy a használati útmutatója magyarul is ott van a dobozban!
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz kbyte1024 #51 üzenetére
Hős futárom egyetlen küldetése, hogy a POCO X6 Pro-mat ilyen nehéz terepen is átjutassa. 😆
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
-
Ricardo
titán
válasz kbyte1024 #42 üzenetére
"de amíg ahogy írták ki lehet irtani a reklámokat,én nem tudok térerőt varázsolni bele,tetszik érteni?"
Egy részüket maximum. Én anno küzdöttem velük, de meguntam.
Azon kívűl, hogy idegesítő, amikor a galériában, és mindenféle rendszer menüben (tehát nem külső alkalmazásban) ott virítanak, elég gagyi hatást kelt. Mintha egy zs kategóriás kínai gyártó lenne, nem a legnagyobbak egyike. Szerencsére a Samsungon és a Xiaomin kívül is vannak gyártók.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz kbyte1024 #35 üzenetére
" Csak valaki a Samut választja mert nem jön be neki a miui/hááááájper OS stb"
Engem a kéretlen, és kiírthatalan sallangokkal, és reklámokkal vesztettek el. Ahogy látom ezen nem sikerül túllépniük azóta sem.
Idézet a poco X6 pro tesztből."Viszont tele van a HyperOS duplikációval: ilyen a két fájlkezelő, a két galéria, a két biztonsági központ, a két alkalmazásbolt vagy a két böngésző. A feleslegtől fulladozik az egész felület: nem kértem, mégis megkaptam a LinkedInt, a Facebookot, a TikTokot, a Spotifyt és a Booking.com-ot, plusz hat darab játékdemót.
A HyperOS sem szabadult meg tehát a bloatware-től, és még mindig nem érti a Xiaomi, hogy nem az a gyártó nyer, aki a legtöbb, kéretlen vackot előtelepíti, hogy aztán egyenként kelljen törölni. Olyan horrorvideókat is láttam, ahol rendszeresen felbukkantak egész képernyős hirdetések, ám talán az EU-s rendelkezések miatt ilyen HyperOS reklámokba nem futottam, csak tartalomajánlásba a lejátszókban, a játékközpontban és a második alkalmazásboltban."
-
-
TeeJay
félisten
válasz kbyte1024 #28 üzenetére
Fél országot végig navigáltam a telefonnal de sosem volt még GPS gondom... 1 méter pontosság nyílt területen elég király
Térerő meg Yettelnek elég jó és legtöbb helyen Budapesten 5G-n megy a telefon vagy ahol nem ott van jó 4GAzért nézem itt miket írtok mert 1 éve van meg és sosem tapasztaltam ilyet
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Kacsakompot
kezdő
válasz kbyte1024 #28 üzenetére
A SAR érték egy bizonyított dolog, hogy káros. Ezt ne ezen az oldalon kelljen már megmagyarázni.
Igen kellemetlen, ha valaki olyan környezetben mozog, ahol ez jobban észrevehető egy szóval sem írtam, hogy ez bizonyos helyzetekben vagy környezetben nem problémás. Viszont valamit valamiért. Nyugodtan vehetsz 3x magasabb SAR értékkel telefont senki nem akadályoz meg ebben. Viszont, aki jártas a mobiltelefonokban és olvassa legalább ezt az oldalt tisztában lehetne a SAR értékekkel és annak negatív hatásairól.Pláne, hogy az I12 esetében a franciáknál még tilalmat is kapott az értékesítése, ameddig szoftveresen ezt nem oldották meg valamennyire...
[ Szerkesztve ]
"Azért mert a wear os órarendszer ennél többet tud, nem egyenlő azzal, hogy jobb. " Lami66
-
válasz kbyte1024 #20 üzenetére
Igen, hát dönteni kellett, hogy Samsung vagy Apple. Samsung mellett döntöttem, bár óránál azt mondták páran, hogy Apple Watch előnyösebb lett volna pl EKG-nál pontosabb állítólag. Csak ugye ha megnézem hogy alap iPhone 60 Hz-el 400K akkor gyorsan lejön,hogy 400K-ból Samsungból megvan az A5x, az óra, és a fülhallgató együtt, ráadásul nem is 60 Hz-), valamint támogatás terén sincs lemaradva. Meg az elmúlt 14 évben sok androidos appot vásároltam Google Play-en.
-
válasz kbyte1024 #17 üzenetére
Nos én dörzsöltebb vagyok, mert bár folyamatosan elmondom, hogy hardveresen gyenge (abban az ársávban ahova pozícionálva vala, ésa konkurensekhez képest), de folyamatosan elismerem, hogy szoftveresen erős, és azt is, hogy 2028-ig az A54 marad valamint ha kidől addig akkor Samsung vált Samsungot, és igaz a Xiaomi vonalra is, hogy Xiaomi vált Xiaomit.A tervek szerint 2027-ben kapja meg mind a kettő az utolsó Android főverziót, és 2028-ban az utolsó biztonsági frissítést. Akkor dupla csere lesz.
-
-
Nálam az van, hogy marad a Samsung párhuzamosan, csak lesz mellette Xiaomi vonal is. Most csak az dőlt el,hogy az A54 mellé nem A55 vagy A56 kerül. Viszont majd A57/A58 táján már nézem az A54 utódját.
Mert kell egy olyan vonal, ahol a szoftveres ökoszisztéma maximálisan megvan Androidon, beleértve a havi frissítést, a hosszú terméktámogatást, a Knox-ot és az IP67 védelmet is.
Persze ennek az ára, hogy középkategóriában alsó polcon dagonyázunk 200K-ert.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Összegfoglaltad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan Motorola Edge 50 Fusion 256/8GB Blue
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (283)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (281)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (009)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (007)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest