- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Ne balhézzatok neked működik örülj neki és kész. De hidd el hogy akik azt állítják azoknak meg nem. Régi Samu gond ez ahogy vissza olvastam. Csak azt kéne kiviből megtudni hogy ez csak az exynos-os Samukra igaz!?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
TeeJay
félisten
válasz 7Heads Drago #72 üzenetére
Jaja asszony örökké telefonál már rég fejemhez vágta volna ha sz@r lenne a telefon
Tudom mese habbal aztán mégis jó.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
7Heads Drago
veterán
Mese habbal.
Tele van az ország is fehér foltokkal. A cégnél meg alig várják hogy leteljen az 1 éves szerződés.
Romániában meg eleve sok a domb meg a erdő, de téged ez nyilván nem érint lévén 5 méteres anternád van. Még a helyiek is szenvednek vele.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
TeeJay
félisten
válasz 7Heads Drago #70 üzenetére
Biztos én vagyok csak szerencsés de Cellmappert folyamatosan tolom, végig mentem a fél országon Yetteles flottás vagyok de 5G és 4G mindenhol van
Voltam Erdélyben Székelyföldön, ott Orange hálózaton ment a roaming és sosem volt gond vele, ott is végig cellmappereztem.
VoLTE megy mindig, sosem szokott hívás gond lenniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #69 üzenetére
1 km-re az M5 autópályától, de a tornyok a pálya felé tolják a jelet gondolom.
Elég sok Samsungot láttam már és a csodák nem itt kezdődnek.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Csak nem folyamatosan. Az összes acél szerkezetes épület gyengíti a jelet ha nincs beltéri erősítőjük. A munkahelyem 7 km-re a városttól, 11km-re a pályától. A cég telekomról váltott Yettelre, de már megbánták. Van vagy 40-50 sim. A Voda a legrosszabb, de Yettelel is szenvedés a net meg a telefonálás is pedig ez sík terep. És ha még a tetejében Samsung telo van hozzá lehet nézelődni. Csak Xiaomit vesznek meg iPhonet talán nem véletlenül. Ha jó a wifi nyilván arról megy ki a hívás, de az nem a szolgáltató érdeme.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #67 üzenetére
+KByte 1024 :Köszönöm szépen Nektek!
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
válasz kbyte1024 #63 üzenetére
Nme is. Amúgy az vicces, hogy a használati útmutatója magyarul is ott van a dobozban!
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
A Samsungnak a szoftveres előnyét sohasem vontam kétségbe, sőt van az A osztályban egy hardveres is a neve KNOX chip.
Viszont ha nyers erőt, és ár/érték arányt nézünk, akkor a Xiaomi/POCO/Redmi vonalhoz kerül az előny.
Az van, ha pl a POCO X6 PRO 5G-t akarod beérni Samsungból, akkor még az S24FE-vel is csak részben sikerül, mert abban is csak 8 GB RAM van és 128 GB tárhely. Az S24 alap verziója is ezért esik ki. Marad az S24+ amiből a 12 GB RAM-os verzió:
529990 Ft-tal rajtolt (persze ebben IP68 védelem is van). De a POCO X6 PRO 5G-nek 102 000 Ft-os nettó ára van a számlán amit kaptam! Bruttó 129 900 Ft.
Az Ultrát már nem is említem. Ilyen árak mellett már a 7 éves szoftveres támogatás is eljelentéktelenődik mert inkább 4 év múlva veszek még egy A osztályút meg még egy POCO-t, és akkor van újabb négy évre újabb 2 telefonom, mert azért azt se felejtsük el, hogy egy félmillás mobilra vagy nagyon vigyázol vagy méregdrága biztosítást kötsz, de sehogy sem jössz ki jól ár/értékre. Amúgy nekem a Xiaomi 11 Lite 5G-n volt készülékbiztosításom, 2021-ben 150K volt, a biztosítás meg 3xxx Ft, akkor mondtam fel, amikor a kijelző belső sérülésénél nem cserélték, végül így is kijött 0 Ft-ra, mert a szervízen sikerült keresztülvernem, hogy magától lett sávos (valóságban tervezési hiba volt, a hátlap annyira gyengén lett megtervezve, hogy a rolleres telefontartó rányomta a kijelzőt hátulról a rögzítő pántra, de ezt ők a szervízben nem tudták, csak ilyet még nem láttak, és kicserélték a kijelzőt! )be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Luck Dragon #58 üzenetére
Hétfő óta itt van a boltban.
A Madách-ot sikerült Madács-nak írniuk.😀
Ami a POCO-t illeti,ez valami csodálatos kijelző, képarány, több mint 10A-rel ment az első töltés, még néztem mert utána aludtam.
Folyamatosan lakom befele. A54 után maga a luxus,most alszom még egy kicsit, aztán rendeltem a kameravédős Nillkin tokot.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
TeeJay
félisten
válasz GoodSpeed #44 üzenetére
Nem csak szoftveres támogatás hossza hanem szoftver tudása is komolyabb a Samsung-nál. 4évig használtunk családban mindenki Xiaomi-t de köszi elég volt.
Sokra megyek a jobb hardverral ha a szoftver sosem futott olyan flottulKezdve ott hogy elkummantották a telefonnál hogy EU-ba szánt de a Redmi Note 9S telefonom nem kapott CA tudást így 1band-en ment mobilnet míg ugyanennek a telefonnak a Note 9 Pro verziója már kapott. Ezek mind kummantások hiába tudta a proci benne.
Másik hogy Sony szenzor de évekig leveleztem velük hogy nem lehetett buliban/koncerten egy értelmes videót sem csinálni ha hangos volt a zene mert kis kínaiak nem értették meg azt hogy a telefon vegyen vissza a mikrofon érzékenységéből ne fixen csutkán menjen. Minden videóm alatt a hang egy nagy recsegés volt bezzeg a lesajnált Samsung olyan videókat csinál hogy basszust is hallok visszanézve és simán automatikusan szabályozza a mikrofont hogy ne legyen semmi recsegés.
A reklámokat xiaomi.eu szoftverrel tudta csak az ember kigyomlálni de azt felrakni nem két perc.
Be kellett látnom elég nekem az Exynos de legalább megy minden tökéletesen
Ja Redmi telefonnal sosem ment az andoid auto rendesen Samsung esetén meg megy hát hogy lehez ez.Mellesleg ez az Exynos 1580 meg igencsak jó proci lesz már csak annak kell kiderülni a Samsung 4nm EUV mit tud mert ha jó fogyasztás lesz mellé akkor simán megint a legtöbbet eladott telefon lesz az A56
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
válasz Luck Dragon #58 üzenetére
Tippre tegnap óta, hétfő volt 😆
-
-
Azt mondja, hogy szólt a központnak, hogy küldjenek ki emailt. Mondom, én nem kaptam... kíváncsi leszek mióta van itt. 😆
[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #50 üzenetére
lol, felhívtam őket, már megérkezett a boltba, repülök érte. 😆
Csak a rendszerük nem mutatta...[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz 7Heads Drago #39 üzenetére
Nekem volt térerőm (S21) a kecskeméti Auchanban. A Malomban is.
-
válasz kbyte1024 #51 üzenetére
Hős futárom egyetlen küldetése, hogy a POCO X6 Pro-mat ilyen nehéz terepen is átjutassa. 😆
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Luck Dragon #47 üzenetére
Igazából 2 héttel számoltam, és abban benne vannak bőven, főleg mert október 23. és november 1.-je is ünnepnap lesz, meg ugye mint tudjuk külföldről hozzák be, csak az villanyozott fel,hogy megláttam bejelentkezve, hogy futárnál, csak nincs részletezve,hogy belföldi vagy külföldinél geolokalizációs adatok alapján valahol az Iráni határhoz közeledve. 😆
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #48 üzenetére
Tudom,neheztelsz rám mert nem sikerült a HMD barbis nokiát beszerezni neked és nem tudtunk bevenni a klubba....bocsi
-
-
-
válasz Luck Dragon #34 üzenetére
Csak szoftveres támogatás hosszában, frissítési gyakoriságban (90 nap),IP67 tanúsítvány ami a Samsung mellett szól, meg a hazai és gyártói garancia, és az a tény, hogy a futár nem Banglades külsőről indul. 😆
Mert még mindig nem kaptam meg.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Ricardo
titán
válasz kbyte1024 #42 üzenetére
"de amíg ahogy írták ki lehet irtani a reklámokat,én nem tudok térerőt varázsolni bele,tetszik érteni?"
Egy részüket maximum. Én anno küzdöttem velük, de meguntam.
Azon kívűl, hogy idegesítő, amikor a galériában, és mindenféle rendszer menüben (tehát nem külső alkalmazásban) ott virítanak, elég gagyi hatást kelt. Mintha egy zs kategóriás kínai gyártó lenne, nem a legnagyobbak egyike. Szerencsére a Samsungon és a Xiaomin kívül is vannak gyártók.[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Persze jogos ezt is elfogadom ezért írtam hogy kinek mi a fontos. Neked eleged lett a sok reklámból stb. ?nekem meg a gyenge térerőből és gps-től. Van miből válogatni szerencsére de amíg ahogy írták ki lehet irtani a reklámokat,én nem tudok térerőt varázsolni bele,tetszik érteni?
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Nekem Poco F5 van. Van róla videó hol mit kapcsoljak ki nekem egyikkel se volt még bajom. Reklámot se látok egy menüben se. De bárki a topikban szerintem ugyanezt fogja mondani. Mondjuk én maradtam MIUI 14-en.
[ Szerkesztve ]
-
Linkedint, Facebookot, a Samsung is mellékel. Viszont nálam a belsős hirdetéseket is nyírja az Adguard Prémium.
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #36 üzenetére
Például bemegyünk az Auchanba Kecskeméten és vadászni kell a netet Telekommal.
Nálam a kocsiban online rádió szól és nagyon jól halható mennyi fehér folt van az országban.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz kbyte1024 #35 üzenetére
" Csak valaki a Samut választja mert nem jön be neki a miui/hááááájper OS stb"
Engem a kéretlen, és kiírthatalan sallangokkal, és reklámokkal vesztettek el. Ahogy látom ezen nem sikerül túllépniük azóta sem.
Idézet a poco X6 pro tesztből."Viszont tele van a HyperOS duplikációval: ilyen a két fájlkezelő, a két galéria, a két biztonsági központ, a két alkalmazásbolt vagy a két böngésző. A feleslegtől fulladozik az egész felület: nem kértem, mégis megkaptam a LinkedInt, a Facebookot, a TikTokot, a Spotifyt és a Booking.com-ot, plusz hat darab játékdemót.
A HyperOS sem szabadult meg tehát a bloatware-től, és még mindig nem érti a Xiaomi, hogy nem az a gyártó nyer, aki a legtöbb, kéretlen vackot előtelepíti, hogy aztán egyenként kelljen törölni. Olyan horrorvideókat is láttam, ahol rendszeresen felbukkantak egész képernyős hirdetések, ám talán az EU-s rendelkezések miatt ilyen HyperOS reklámokba nem futottam, csak tartalomajánlásba a lejátszókban, a játékközpontban és a második alkalmazásboltban."
-
7Heads Drago
veterán
válasz Kacsakompot #29 üzenetére
10+ éve használok egyéb készülékeket. Majd szolók ha nagyobb gatya kell.
Egyenlőre még elférek benne. Túl van lihegve. Egy ekkora multi, mint a Samsung majd pont a te egészségeddel foglalkozik. Ez kb olyan minthogy az iPhoneok zöldebbek, mint a többiek csak mert kisebb a doboz.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Ha megy az 5G gondolom városban élsz vagy mozogsz. Mondjuk én Kecskeméti viszonylatban is tudok olyan helyett, ahol még a 4G-vel is gondod lesz. De kimentünk Romániába 16-an, elmentünk Pécs mellé a dombok közé és küzdöttek a wifiért meg a térerőért. Nem mindenki lakik a mobil tornyok mellet. Nálunk is van Samsung fan a családban és inkább szenved vele itt falun mintsem hogy cserélné valami másra.
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #34 üzenetére
Jó??? Hát tudod mindenkinek más a jó. De 100körul nem nagyon van jobb. Erős proci(körbe röhögni ezt az "A"szériát,amoled stb. Csak valaki a Samut választja mert nem jön be neki a miui/hááááájper OS stb
-
-
kbyte1024
veterán
Nézd nem akarok vitát generálni. Mint írtam nem vagyok semmilyen márkahívő. Sok telót próbálgatok mert érdekel melyik milyen. Ha neked jó örülök hidd el. Nekünk meg pár másiknak meg nem volt jó és most finom voltam. Itt ültem a szobába és amikor kimentem a kertbe kb 6sms jött nem fogadott hívásról....mondom míííííí??? Ugyanazon a helyen a párom ezer éves Redmi Note 10s-be meg akkora térerő volt hogy lyukat ütött az égen. Megyek mert áruszállító vagyok. A 12ker. Hegytető....GPS jel megszűnt...mondom míííííí? Azonnal áttette a karim a Poco X6pro -ba és minden ment flottul.
De hogy a cikkhez is legyen valami:ez a vas se lett valami túl acélos "most is finom voltam"[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz kbyte1024 #28 üzenetére
Fél országot végig navigáltam a telefonnal de sosem volt még GPS gondom... 1 méter pontosság nyílt területen elég király
Térerő meg Yettelnek elég jó és legtöbb helyen Budapesten 5G-n megy a telefon vagy ahol nem ott van jó 4GAzért nézem itt miket írtok mert 1 éve van meg és sosem tapasztaltam ilyet
-
lolal
senior tag
Végülis már sikerült egy picit magasabb teljesítményt nyújtani mint a 2020 As Exynos 990.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Ricardo
titán
válasz Kacsakompot #29 üzenetére
"Pláne, hogy az I12 esetében a franciáknál még tilalmat is kapott az értékesítése, ameddig szoftveresen ezt nem oldották meg valamennyire..."
Ami azért volt vicces, mert akkor hivatalosan nem is forgalmazta már.
Érdekes módon 3 évig nem volt vele gond, aztán hirtelen lett -
Kacsakompot
kezdő
válasz kbyte1024 #28 üzenetére
A SAR érték egy bizonyított dolog, hogy káros. Ezt ne ezen az oldalon kelljen már megmagyarázni.
Igen kellemetlen, ha valaki olyan környezetben mozog, ahol ez jobban észrevehető egy szóval sem írtam, hogy ez bizonyos helyzetekben vagy környezetben nem problémás. Viszont valamit valamiért. Nyugodtan vehetsz 3x magasabb SAR értékkel telefont senki nem akadályoz meg ebben. Viszont, aki jártas a mobiltelefonokban és olvassa legalább ezt az oldalt tisztában lehetne a SAR értékekkel és annak negatív hatásairól.Pláne, hogy az I12 esetében a franciáknál még tilalmat is kapott az értékesítése, ameddig szoftveresen ezt nem oldották meg valamennyire...
[ Szerkesztve ]
"Azért mert a wear os órarendszer ennél többet tud, nem egyenlő azzal, hogy jobb. " Lami66
-
kbyte1024
veterán
válasz Kacsakompot #27 üzenetére
Igen most hogy írod....minden 2.ember nagy 3kilós herékkel rohangál. Kicsit túl liheged. Nem abszurd szerinted hogy nem vagyok elérhető meg GPS jel megszűnt stb???
-
Kacsakompot
kezdő
A Samsung évek óta a legkisebb SAR értékekkel rendelkezik a mobilpiacon.
Ez kihatással van a készülékek térerejére is. Nyilván frekventált környezetben megfelelő lefedettség mellett ez nem tapasztalható. Viszont vidéken hatványozottan előjöhet.Más gyártó annyira nem foglalkozik a SAR értékekkel, a szabályzás alatt legyen az a lényeg a Samsung készülékek jóval ezalatt vannak.
De kevesebb is az esély, hogy zsebben hordva egyszer csak megnő az ember heréje 5x akkorára...
"Azért mert a wear os órarendszer ennél többet tud, nem egyenlő azzal, hogy jobb. " Lami66
-
TeeJay
félisten
Nekem és páromnak is A54 van Yettelesek vagyunk, sosem volt még térerő gond sem hívás sem mobilnet akadás. 5G megy lazán akku nagyon jól bírja, egyedül wifiben lehetne combosabb 160MHz AX képes de végülis kibírható. Amit leírtál soha egyiket sem tapasztaltuk szóval nem tudom nálad mi lehetett
-
Ezt én is:
-
jaszy91
aktív tag
Csak megerősíteni tudom a fórumtárs élményeit az A54-gyel. Térerő és GPS alig-alig, külföldről ne is beszéljünk, volt olyan, mikor már az útlevél ellenőrzésen is átmentem és akkor talált magára. What?
Hívásnál nem tudtam rengetegszer felvenni, mert nem érzékelte a kijelző. Bekapcsoló gombbal letettem, majd visszahívtam az illetőt. És egyéb ilyen kellemes dolgok.AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - LG UltraGear 27GS75Q-B // iPhone 15 128GB Blue
-
válasz kbyte1024 #20 üzenetére
Igen, hát dönteni kellett, hogy Samsung vagy Apple. Samsung mellett döntöttem, bár óránál azt mondták páran, hogy Apple Watch előnyösebb lett volna pl EKG-nál pontosabb állítólag. Csak ugye ha megnézem hogy alap iPhone 60 Hz-el 400K akkor gyorsan lejön,hogy 400K-ból Samsungból megvan az A5x, az óra, és a fülhallgató együtt, ráadásul nem is 60 Hz-), valamint támogatás terén sincs lemaradva. Meg az elmúlt 14 évben sok androidos appot vásároltam Google Play-en.
-
válasz GoodSpeed #18 üzenetére
Amúgy az kimaradt, hogy nekem az órám Samsung Galaxy Watch6 (EKG és vérnyomásmérő funkcióhoz elengedhetetlen a Samsung okostelefon), és Samsung Galaxy Buds FE fülhallgatóm van, ez elvileg teljesen kompatibilis a POCO X6 Pro-val is. 😊
-
válasz kbyte1024 #17 üzenetére
Nos én dörzsöltebb vagyok, mert bár folyamatosan elmondom, hogy hardveresen gyenge (abban az ársávban ahova pozícionálva vala, ésa konkurensekhez képest), de folyamatosan elismerem, hogy szoftveresen erős, és azt is, hogy 2028-ig az A54 marad valamint ha kidől addig akkor Samsung vált Samsungot, és igaz a Xiaomi vonalra is, hogy Xiaomi vált Xiaomit.A tervek szerint 2027-ben kapja meg mind a kettő az utolsó Android főverziót, és 2028-ban az utolsó biztonsági frissítést. Akkor dupla csere lesz.
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #16 üzenetére
Nem is akarok na wazze most kapok majd a Samsungosoktól
-
-
kbyte1024
veterán
Reméljük hogy az A56 jó lesz és elégedett lesz mindenki
-
Nálam az van, hogy marad a Samsung párhuzamosan, csak lesz mellette Xiaomi vonal is. Most csak az dőlt el,hogy az A54 mellé nem A55 vagy A56 kerül. Viszont majd A57/A58 táján már nézem az A54 utódját.
Mert kell egy olyan vonal, ahol a szoftveres ökoszisztéma maximálisan megvan Androidon, beleértve a havi frissítést, a hosszú terméktámogatást, a Knox-ot és az IP67 védelmet is.
Persze ennek az ára, hogy középkategóriában alsó polcon dagonyázunk 200K-ert.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
kbyte1024
veterán
Nevetni fogsz....egy CMF telot. Úton egy Nord 4 is de ezt megtartom mert nagyon jó Tudod nem a procival volt gondom a Samunál,nem is a szoftverrel. Nem vagyok semmilyen FAN,de hogy ne legyen térerő az abszurd. Kaptam érte hideget meleget de ahogy át tettem a karima egy mezei akármilyen telóba mindjárt volt térerő ott is ahol az A54-nél nulla térerő volt. A GPS-ről nem is beszélej
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
-
-
Összegfoglaltad!
-
válasz Luck Dragon #1 üzenetére
Na végre AnTuTu pontszámban is megmutatta magát. Nekem valahogy mindig az AnTuTu az első. Ebből látszik, hogy az Exynos 1580 a 841545 pontszámával 42%-kal lesz lassabb mint a Mediatek Dimensity 8300 Ultra.
Persze ettől függetlenül Samsung vonalon belül az A osztályban jelentős előrelépés. De ez a 144 Hz nem elírás?
-
Ricardo
titán
válasz Luck Dragon #1 üzenetére
Kíváncsi leszek a tesztekre. Na meg majd az árára.
-
Az ARMv9 és a DDR5 memória valóban jelentős előrelépések.
Már alig várom az SG A56 megjelenését
!A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- BMW topik
- Formula-1 humoros
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (283)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (281)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (009)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (007)
- iPhone 15 Pro / 128GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (006)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest