- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Samsungnak a szoftveres előnyét sohasem vontam kétségbe, sőt van az A osztályban egy hardveres is a neve KNOX chip.
Viszont ha nyers erőt, és ár/érték arányt nézünk, akkor a Xiaomi/POCO/Redmi vonalhoz kerül az előny.
Az van, ha pl a POCO X6 PRO 5G-t akarod beérni Samsungból, akkor még az S24FE-vel is csak részben sikerül, mert abban is csak 8 GB RAM van és 128 GB tárhely. Az S24 alap verziója is ezért esik ki. Marad az S24+ amiből a 12 GB RAM-os verzió:
529990 Ft-tal rajtolt (persze ebben IP68 védelem is van). De a POCO X6 PRO 5G-nek 102 000 Ft-os nettó ára van a számlán amit kaptam! Bruttó 129 900 Ft.
Az Ultrát már nem is említem. Ilyen árak mellett már a 7 éves szoftveres támogatás is eljelentéktelenődik mert inkább 4 év múlva veszek még egy A osztályút meg még egy POCO-t, és akkor van újabb négy évre újabb 2 telefonom, mert azért azt se felejtsük el, hogy egy félmillás mobilra vagy nagyon vigyázol vagy méregdrága biztosítást kötsz, de sehogy sem jössz ki jól ár/értékre. Amúgy nekem a Xiaomi 11 Lite 5G-n volt készülékbiztosításom, 2021-ben 150K volt, a biztosítás meg 3xxx Ft, akkor mondtam fel, amikor a kijelző belső sérülésénél nem cserélték, végül így is kijött 0 Ft-ra, mert a szervízen sikerült keresztülvernem, hogy magától lett sávos (valóságban tervezési hiba volt, a hátlap annyira gyengén lett megtervezve, hogy a rolleres telefontartó rányomta a kijelzőt hátulról a rögzítő pántra, de ezt ők a szervízben nem tudták, csak ilyet még nem láttak, és kicserélték a kijelzőt! )be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest