- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Mese habbal.
Tele van az ország is fehér foltokkal. A cégnél meg alig várják hogy leteljen az 1 éves szerződés.
Romániában meg eleve sok a domb meg a erdő, de téged ez nyilván nem érint lévén 5 méteres anternád van. Még a helyiek is szenvednek vele.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
A Samsungnak a szoftveres előnyét sohasem vontam kétségbe, sőt van az A osztályban egy hardveres is a neve KNOX chip.
Viszont ha nyers erőt, és ár/érték arányt nézünk, akkor a Xiaomi/POCO/Redmi vonalhoz kerül az előny.
Az van, ha pl a POCO X6 PRO 5G-t akarod beérni Samsungból, akkor még az S24FE-vel is csak részben sikerül, mert abban is csak 8 GB RAM van és 128 GB tárhely. Az S24 alap verziója is ezért esik ki. Marad az S24+ amiből a 12 GB RAM-os verzió:
529990 Ft-tal rajtolt (persze ebben IP68 védelem is van). De a POCO X6 PRO 5G-nek 102 000 Ft-os nettó ára van a számlán amit kaptam! Bruttó 129 900 Ft.
Az Ultrát már nem is említem. Ilyen árak mellett már a 7 éves szoftveres támogatás is eljelentéktelenődik mert inkább 4 év múlva veszek még egy A osztályút meg még egy POCO-t, és akkor van újabb négy évre újabb 2 telefonom, mert azért azt se felejtsük el, hogy egy félmillás mobilra vagy nagyon vigyázol vagy méregdrága biztosítást kötsz, de sehogy sem jössz ki jól ár/értékre. Amúgy nekem a Xiaomi 11 Lite 5G-n volt készülékbiztosításom, 2021-ben 150K volt, a biztosítás meg 3xxx Ft, akkor mondtam fel, amikor a kijelző belső sérülésénél nem cserélték, végül így is kijött 0 Ft-ra, mert a szervízen sikerült keresztülvernem, hogy magától lett sávos (valóságban tervezési hiba volt, a hátlap annyira gyengén lett megtervezve, hogy a rolleres telefontartó rányomta a kijelzőt hátulról a rögzítő pántra, de ezt ők a szervízben nem tudták, csak ilyet még nem láttak, és kicserélték a kijelzőt!)
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
7Heads Drago
veterán
Ha megy az 5G gondolom városban élsz vagy mozogsz. Mondjuk én Kecskeméti viszonylatban is tudok olyan helyett, ahol még a 4G-vel is gondod lesz. De kimentünk Romániába 16-an, elmentünk Pécs mellé a dombok közé és küzdöttek a wifiért meg a térerőért. Nem mindenki lakik a mobil tornyok mellet. Nálunk is van Samsung fan a családban és inkább szenved vele itt falun mintsem hogy cserélné valami másra.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
kbyte1024
veterán
Nézd nem akarok vitát generálni. Mint írtam nem vagyok semmilyen márkahívő. Sok telót próbálgatok mert érdekel melyik milyen. Ha neked jó örülök hidd el. Nekünk meg pár másiknak meg nem volt jó és most finom voltam. Itt ültem a szobába és amikor kimentem a kertbe kb 6sms jött nem fogadott hívásról....mondom míííííí??? Ugyanazon a helyen a párom ezer éves Redmi Note 10s-be meg akkora térerő volt hogy lyukat ütött az égen. Megyek mert áruszállító vagyok. A 12ker. Hegytető....GPS jel megszűnt...mondom míííííí? Azonnal áttette a karim a Poco X6pro -ba és minden ment flottul.
De hogy a cikkhez is legyen valami:ez a vas se lett valami túl acélos"most is finom voltam"
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Kacsakompot
kezdő
A Samsung évek óta a legkisebb SAR értékekkel rendelkezik a mobilpiacon.
Ez kihatással van a készülékek térerejére is. Nyilván frekventált környezetben megfelelő lefedettség mellett ez nem tapasztalható. Viszont vidéken hatványozottan előjöhet.Más gyártó annyira nem foglalkozik a SAR értékekkel, a szabályzás alatt legyen az a lényeg a Samsung készülékek jóval ezalatt vannak.
De kevesebb is az esély, hogy zsebben hordva egyszer csak megnő az ember heréje 5x akkorára...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Friss magok új elrendezésben, megnövelt teljesítmény és grafikus képességek. Valószínleg a Galaxy A56-ban látjuk először.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest