Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Nekem volt térerőm (S21) a kecskeméti Auchanban. A Malomban is.
-
Ricardo
titán
válasz
kbyte1024 #42 üzenetére
"de amíg ahogy írták ki lehet irtani a reklámokat,én nem tudok térerőt varázsolni bele,tetszik érteni?"
Egy részüket maximum. Én anno küzdöttem velük, de meguntam.
Azon kívűl, hogy idegesítő, amikor a galériában, és mindenféle rendszer menüben (tehát nem külső alkalmazásban) ott virítanak, elég gagyi hatást kelt. Mintha egy zs kategóriás kínai gyártó lenne, nem a legnagyobbak egyike. Szerencsére a Samsungon és a Xiaomin kívül is vannak gyártók. -
Ricardo
titán
válasz
kbyte1024 #35 üzenetére
" Csak valaki a Samut választja mert nem jön be neki a miui/hááááájper OS stb"
Engem a kéretlen, és kiírthatalan sallangokkal, és reklámokkal vesztettek el. Ahogy látom ezen nem sikerül túllépniük azóta sem.
Idézet a poco X6 pro tesztből."Viszont tele van a HyperOS duplikációval: ilyen a két fájlkezelő, a két galéria, a két biztonsági központ, a két alkalmazásbolt vagy a két böngésző. A feleslegtől fulladozik az egész felület: nem kértem, mégis megkaptam a LinkedInt, a Facebookot, a TikTokot, a Spotifyt és a Booking.com-ot, plusz hat darab játékdemót.
A HyperOS sem szabadult meg tehát a bloatware-től, és még mindig nem érti a Xiaomi, hogy nem az a gyártó nyer, aki a legtöbb, kéretlen vackot előtelepíti, hogy aztán egyenként kelljen törölni. Olyan horrorvideókat is láttam, ahol rendszeresen felbukkantak egész képernyős hirdetések, ám talán az EU-s rendelkezések miatt ilyen HyperOS reklámokba nem futottam, csak tartalomajánlásba a lejátszókban, a játékközpontban és a második alkalmazásboltban."
-
Ricardo
titán
válasz
Kacsakompot #29 üzenetére
"Pláne, hogy az I12 esetében a franciáknál még tilalmat is kapott az értékesítése, ameddig szoftveresen ezt nem oldották meg valamennyire..."
Ami azért volt vicces, mert akkor hivatalosan nem is forgalmazta már.
Érdekes módon 3 évig nem volt vele gond, aztán hirtelen lett -
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Kíváncsi leszek a tesztekre. Na meg majd az árára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Friss magok új elrendezésben, megnövelt teljesítmény és grafikus képességek. Valószínleg a Galaxy A56-ban látjuk először.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest