- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Csak nem folyamatosan. Az összes acél szerkezetes épület gyengíti a jelet ha nincs beltéri erősítőjük. A munkahelyem 7 km-re a városttól, 11km-re a pályától. A cég telekomról váltott Yettelre, de már megbánták. Van vagy 40-50 sim. A Voda a legrosszabb, de Yettelel is szenvedés a net meg a telefonálás is pedig ez sík terep. És ha még a tetejében Samsung telo van hozzá lehet nézelődni. Csak Xiaomit vesznek meg iPhonet talán nem véletlenül. Ha jó a wifi nyilván arról megy ki a hívás, de az nem a szolgáltató érdeme.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Azt mondja, hogy szólt a központnak, hogy küldjenek ki emailt.
Mondom, én nem kaptam... kíváncsi leszek mióta van itt. 😆
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
kbyte1024
veterán
Persze jogos ezt is elfogadom
ezért írtam hogy kinek mi a fontos. Neked eleged lett a sok reklámból stb. ?nekem meg a gyenge térerőből és gps-től. Van miből válogatni szerencsére
de amíg ahogy írták ki lehet irtani a reklámokat,én nem tudok térerőt varázsolni bele,tetszik érteni?
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
7Heads Drago
veterán
Nekem Poco F5 van. Van róla videó hol mit kapcsoljak ki nekem egyikkel se volt még bajom. Reklámot se látok egy menüben se. De bárki a topikban szerintem ugyanezt fogja mondani. Mondjuk én maradtam MIUI 14-en.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Linkedint, Facebookot, a Samsung is mellékel. Viszont nálam a belsős hirdetéseket is nyírja az Adguard Prémium.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
jaszy91
aktív tag
Csak megerősíteni tudom a fórumtárs élményeit az A54-gyel. Térerő és GPS alig-alig, külföldről ne is beszéljünk, volt olyan, mikor már az útlevél ellenőrzésen is átmentem és akkor talált magára. What?
Hívásnál nem tudtam rengetegszer felvenni, mert nem érzékelte a kijelző. Bekapcsoló gombbal letettem, majd visszahívtam az illetőt. És egyéb ilyen kellemes dolgok.AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - LG UltraGear 27GS75Q-B // iPhone 15 128GB Blue
-
kbyte1024
veterán
Nevetni fogsz....egy CMF telot. Úton egy Nord 4 is de ezt megtartom mert nagyon jó
Tudod nem a procival volt gondom a Samunál,nem is a szoftverrel. Nem vagyok semmilyen FAN,de hogy ne legyen térerő az abszurd. Kaptam érte hideget meleget de ahogy át tettem a karima egy mezei akármilyen telóba mindjárt volt térerő ott is ahol az A54-nél nulla térerő volt. A GPS-ről nem is beszélej
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
ma Friss magok új elrendezésben, megnövelt teljesítmény és grafikus képességek. Valószínleg a Galaxy A56-ban látjuk először.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest