- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- VoLTE/VoWiFi
- Körbefordul a Galaxy A56 a bemutató előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Mese habbal.
Tele van az ország is fehér foltokkal. A cégnél meg alig várják hogy leteljen az 1 éves szerződés.
Romániában meg eleve sok a domb meg a erdő, de téged ez nyilván nem érint lévén 5 méteres anternád van. Még a helyiek is szenvednek vele.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #69 üzenetére
1 km-re az M5 autópályától, de a tornyok a pálya felé tolják a jelet gondolom.
Elég sok Samsungot láttam már és a csodák nem itt kezdődnek.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Csak nem folyamatosan. Az összes acél szerkezetes épület gyengíti a jelet ha nincs beltéri erősítőjük. A munkahelyem 7 km-re a városttól, 11km-re a pályától. A cég telekomról váltott Yettelre, de már megbánták. Van vagy 40-50 sim. A Voda a legrosszabb, de Yettelel is szenvedés a net meg a telefonálás is pedig ez sík terep. És ha még a tetejében Samsung telo van hozzá lehet nézelődni. Csak Xiaomit vesznek meg iPhonet talán nem véletlenül. Ha jó a wifi nyilván arról megy ki a hívás, de az nem a szolgáltató érdeme.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Nekem Poco F5 van. Van róla videó hol mit kapcsoljak ki nekem egyikkel se volt még bajom. Reklámot se látok egy menüben se. De bárki a topikban szerintem ugyanezt fogja mondani. Mondjuk én maradtam MIUI 14-en.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #36 üzenetére
Például bemegyünk az Auchanba Kecskeméten és vadászni kell a netet Telekommal.
Nálam a kocsiban online rádió szól és nagyon jól halható mennyi fehér folt van az országban.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Kacsakompot #29 üzenetére
10+ éve használok egyéb készülékeket. Majd szolók ha nagyobb gatya kell.
Egyenlőre még elférek benne. Túl van lihegve. Egy ekkora multi, mint a Samsung majd pont a te egészségeddel foglalkozik. Ez kb olyan minthogy az iPhoneok zöldebbek, mint a többiek csak mert kisebb a doboz.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Ha megy az 5G gondolom városban élsz vagy mozogsz. Mondjuk én Kecskeméti viszonylatban is tudok olyan helyett, ahol még a 4G-vel is gondod lesz. De kimentünk Romániába 16-an, elmentünk Pécs mellé a dombok közé és küzdöttek a wifiért meg a térerőért. Nem mindenki lakik a mobil tornyok mellet. Nálunk is van Samsung fan a családban és inkább szenved vele itt falun mintsem hogy cserélné valami másra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Friss magok új elrendezésben, megnövelt teljesítmény és grafikus képességek. Valószínleg a Galaxy A56-ban látjuk először.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest