- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Köszönöm, épp ennyit szerettem volna csak.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Depression #39 üzenetére
Legjobb lapok voltak pedig, amíg az USI meg nem vette. Onnantól szakadék kb.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Én maradok MSi vonalon szerintem, régi, igazi Abit lapok után a legjobbak az MSi lapjaim voltak.
-
Varoz
addikt
Nem értetted meg a kérdést! Nyilván nem jóslást kértem, hanem, hogy az MSi lapok mostanában, hogy szolgálnak pl.? Akár AMD vonalon, akár Intel vonalon. Ha egyértelműen jól, akkor nyilván ha rajtuk múlik AM4 is fasza lesz.
Ennyi a kérdés, nem az, hogy garantálod-e, hogy überfaszaistencsászár lesz-e egy konkrét lap ami még kint sincs!Pl. a Gigáról meg le is írtad mi az egyik ok, amiért már 7 éve se kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Üdv!
Mi a tapasztalat egyébként lapgyártók terén, ha már feljött a Giga?
Melyik a legkiforrottabb?
Már 7 éve lassan, hogy a mostani MSi deszka szolgál a Deneb alatt, szóval nem tudom merre mozdultak el a gyártók, bár szívesen maradnék ezen a vonalon, nekem bejött.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- DIGI kábel TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest