Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Még erősebb Red Magic készül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Egy 4 napja piacon lévő platform esetében tapasztalatokról még elég merész beszélni. A linkelt overclock.net fórumra alapozva egyelőre az kezd kirajzolódni, hogy a Biostar elég jó lett (egyelőre a GT7 az ottani topik csúcstartója tuningban).
Az összes gyártó viszonylatában inkább az első frissítések után lesz értelme véleményt alkotni. Egyik sem kiforrott, mindegyik típusnál vannak memória gondok.
(#26) GalaxyNote: Az eddig látottak alapján ahhoz nagy szerencse kell majd, hogy meglegyen vele a specifikációkban jelzett órajel. Az eddigi tulajoknál eléggé kijön az AMD ajánlása.
(#27) Fred23: A K4 szerintem még így is kissé túlárazott ahoz képest, hogy LGA1051-en mit kap az ember 40k körül.
(#28) headhunter: Szvsz ez amiatt lehet, hogy AsRock-ból (vagy minimum a HEDT variánsokból) egyelőre nagyon kevés van piacon. Raktáron ÉN még nem láttam sehol. Nem kizárt, hogy ők most az ázsiai régióra koncentrálnak.
Elméletileg 86k körül Fatal1ty Professional-nek és a Hero-nak kéne tanyáznia, míg 100k körül a Titanium-nak. A Taichi elvileg a GT7 és a Pro Carbon közé kéne, hogy érkezzen árban, ami olyan 60k környéke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Óvodások homokozója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest